SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Redukcja

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 2325

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 182 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2062
To z czego mam zrezygnować w tej drugiej diecie ? Bo nikt nie komentuje pierwszej więc chyba z tą początkową wszystko ok ?
Dodam ,ze wolałbym jakby bylo dużo mięsa z kurczaka ponieważ tego w lodówce zawsze najwięcej :)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 1704 Wiek 42 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 24656
białko do 2,2grama na kg masy, tłuszcze do 1,3g, węgle do 3g. - WTF ? na zrzut tłuszczu to podchodzi bardziej jakościowa masówka albo masówka nie ma to jak pomocna dłoń xD

>>> Mów co uważasz, uważaj co mówisz <<<
http://www.sfd.pl/97/180_Dzień_diety__My_Transformation_-t937516-s4.html 

...
Napisał(a)
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12168 Napisanych postów 162300 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1243557
jak najbardziej na start taka podaz jest optymalna.
ma na dzien dobry wrzucic -1000kcal?

Współpraca treningowo-dietetyczna,
prowadzenie on-line,
kontakt [email protected]

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 182 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2062
Dzięki za wszystkie odpowiedzi :)
Zdecydowałem się na jadłospis podany przez XP. Jedyne zmiany jakie wprowadziłem to posiłek pierwszy-zalezy od tego co mam w lodówce-płatki z mlekiem albo twarozek z pomidorem. Po treningu 2 banany+ ryba z pieca(frosty) bądz mięso :)
Po treningu oczywiście na rozluznienie rowerek 40-60min :)
...
Napisał(a)
peepeek ŁAMATOR
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 17188 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 47910
XP a co polecasz, chętnie wysłucham Twoich rad

Ryby kupuj świeże a nie frosty

Zmieniony przez - peepeek w dniu 2013-05-28 16:07:52
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 1704 Wiek 42 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 24656
ucinka kalorii wiadomka za 200-500 przedział ale nie przy podaży białka 2.2g/kg ciała. Minimum to 3g/kg i decyzja czy dopełniać tłuszczami czy weglami. Ale węgle na na 3g to nie ma opcji wypału z redukcją.

>>> Mów co uważasz, uważaj co mówisz <<<
http://www.sfd.pl/97/180_Dzień_diety__My_Transformation_-t937516-s4.html 

...
Napisał(a)
Początkujący
Staram się trzymać diete bez węgli. Tyle co po treningu to te 2 banany. Mocno trzymam się diety od niedzieli,waga - 1,2kg w dół.
Co do tych ryb to ja ich nienawidzę heh Dlatego znalazła się na tej stronie ta frosta :)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1419 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 12943
Spróbuj może jakiegoś fileta np Sola, jak nie podchodzą Ci te popularniejsze ;)

"Tylko od Ciebie zależy to, czy czegoś dokonasz"

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Mieszanie suplementów

Następny temat

Dieta - redukcja do oceny

electro
Polecane artykuły