...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ee, to juz pewnie go w ogóle nie zobaczymy w MMA
...
Napisał(a)
"Dominator" chciał wystąpić w MMA, krwawych i brutalnych walkach, w których dopuszcza się kopnięcia, jak i uderzanie zawodników, nawet gdy leżą na macie.
Ten kawałek jest najciekawszy jak dla mnie. Pudziana nie chciałem specjalnie widzieć na ringu (wolę oglądać walki techniczne) ale może zmieniłby on to podejście do SW.
Ten kawałek jest najciekawszy jak dla mnie. Pudziana nie chciałem specjalnie widzieć na ringu (wolę oglądać walki techniczne) ale może zmieniłby on to podejście do SW.
,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka
...
Napisał(a)
No jak te wp i onety piszą o mma to płakać się chce z zażenowania...
Nie trzeba być większym żeby wygrać ,wygrywali mali.
...
Napisał(a)
No ale wiecie, kłamstwa zarzucić im też nie można bo MMA brutalnym sportem jest. I krew się też leje często. Tylko że oni przedstawiają to jako walkę 2 d****i którzy o technicznym aspekcie nie mają pojęcia.
...
Napisał(a)
a wierzy ktoś w ogóle w to co piszą na wp lub onecie, dla mnie to jest na równi z bzdurami faktu lub super expressu
tylko jeden klub
kocham aż po grób...
...
Napisał(a)
_radek byś się zdziwił jaką ma technikę Pudzian chłopie walną by ci lokasa to byś góvno jadł byle tylko już tego nie robił...
Jestem Szefem własnego życia
...
Napisał(a)
sila w mma nie jest najwazniejsza ,jesli nie masz techniki to prosty lock na ramieniu czyni cuda
Only For Champions , Wroclaw / Den Haag
NASM Personal Trainer 01-05-10
FMS Expert 06-12-11
...
Napisał(a)
tylko zwrócmy uwage na to ze pudzian od 11 roku zycia do dnia dzisiejszego trenuje karate, a pozniej trenowal boks, a jak wiem to jak na kolesia ważącego 140 kilo to jest bardzo zwinny a wiem ze przed walka mial zamiar zrzucic wage do 125 kilo no ale jak narazie ma inne plany niz walka na ringu
"Jaka jest najlepsza sztuka walki i dlaczego jest to bjj"
...
Napisał(a)
Z tego co czytałem ostatnio na konfrontacja.com to właściciele KSW dogadali się już z Mariuszem...
Zmieniony przez - konri8 w dniu 2009-04-27 22:24:08
Zmieniony przez - konri8 w dniu 2009-04-27 22:24:08
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!