Witam...
Chcialbym nabrac trochy masy miesniowej i wogole rozbudowac troche cialo,trenuje pilke nozna od dawna,od miesiaca chodze na silownie(3 razy w tyg.)Waze 80kg przy 190cm wzrostu,lecz mam szczupla sylwetke...Pomyslalem o odzywkach!!!Mialem jeden trening z trenerem na silowni i mowil ze mozna kreatyne+bcaa....ale ja nie mam o tym bladego pojecia,wiec chcialbym prosic o jakies rady.Co powienienem brac by nabrac jeszcze trochy masy miesniowej i bardziej rozbudowac sylwetke?bo chyba sama dieta mi nie wystarcza(3-5 posilkow)chociaz nie mam rozpisanej jakiejs konkretnej!!!Z gory dzieki!!!!:)
obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył): .
Waga: 80
Wzrost: 190
Cel cyklu: masa,rozbudowa ciala
stosowane już wcześniej suplementy : bialko,rok temu
Uprawiane inne sporty: pilka nozna
stosowane wcześniej spalacze : nie
suplement stosowane przez ostatnie 60 dni: .
ilość dni wolnych od kreatyny: .
przewidziane finanse na cykl: no problem
uwagi i sugestie: .
Staż treningowy: 1 miesiac
Chcialbym nabrac trochy masy miesniowej i wogole rozbudowac troche cialo,trenuje pilke nozna od dawna,od miesiaca chodze na silownie(3 razy w tyg.)Waze 80kg przy 190cm wzrostu,lecz mam szczupla sylwetke...Pomyslalem o odzywkach!!!Mialem jeden trening z trenerem na silowni i mowil ze mozna kreatyne+bcaa....ale ja nie mam o tym bladego pojecia,wiec chcialbym prosic o jakies rady.Co powienienem brac by nabrac jeszcze trochy masy miesniowej i bardziej rozbudowac sylwetke?bo chyba sama dieta mi nie wystarcza(3-5 posilkow)chociaz nie mam rozpisanej jakiejs konkretnej!!!Z gory dzieki!!!!:)
obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył): .
Waga: 80
Wzrost: 190
Cel cyklu: masa,rozbudowa ciala
stosowane już wcześniej suplementy : bialko,rok temu
Uprawiane inne sporty: pilka nozna
stosowane wcześniej spalacze : nie
suplement stosowane przez ostatnie 60 dni: .
ilość dni wolnych od kreatyny: .
przewidziane finanse na cykl: no problem
uwagi i sugestie: .
Staż treningowy: 1 miesiac