Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
18
Witam,
wiem, że podobnych tematów jest pełno jednak nie znalazłem interesującej mnie odp i piszę nowy.
Mam 20 lat i ważę nie całe 60 kg przy 175cm. Wyglądam trochę śmiesznie i dlatego zastanawiam się jak mogę to zmienić. Najlepiej byłoby jak bym nie musiał się przy tym wysilać (wiem to głupie). Może są jakieś suplementy, czy coś w tym stylu (np. z allegro), które pomogą mi w szybkim czasie przybrać na wadze, rozbudować ciało itd. Dodatkowo chciałbym się dowiedzieć co miałbym robić aby efekt był szybki. Nie potrzebuje dużo - jakieś 20,30 kg do przodu:D P.S. miałem problemy z trądzikiem i nie chce aby przez te sprawy znowu nawrócił.
Szacuny
11
Napisanych postów
1496
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5693
hmmm pizza kebab i MC donald , zawsze supersize sobie bież :P
a tak na serjo .. zapisz się na siłownie , ułuz sobe dietę i zacznij ja stosować , jeśli masz problem z niedowagą możesz mieć problem z dostarczeniem odpowiedniej lości kalorii - w takiej sytuacji polecam gainer i/lub odrzywki białkowe oraz carbo - ale odrzywki same ci nie pomogą to od treningu i diety zalezy czy pienadze na nie wydane nie zmarnuja się , jeśl szukasz taniej i dobrej marki z allegro to polecam Eprotein
Zmieniony przez - BakuBak w dniu 2013-07-24 12:08:45
Jezeli chcesz kąkretniejszą porade pisz do mnie na maila a ci pomoge :]
eXpert przemówił !!
@@ ego sum via et veritas et vita @@
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
18
taaa... Czytałem, że to nic nie daje. Weźcie napiszcie coś konkretnego. Jakaś dieta + co brać przy tym? Nie mam w domu żadnego sprzętu do ćwiczeń a siłownia odpada bo za daleko
Szacuny
11
Napisanych postów
1496
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5693
LOL , to zapomij o temacie , jak chcesz nabrać tłuszczu do żryj mak pasze jak napisałem na początku --> efekt murowany, z takim podejściem nic innego nie osiagniesz niż zalanie się słoniną
eXpert przemówił !!
Szacuny
11
Napisanych postów
1496
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5693
tak o tym , al elinków nie wklejaj bo nie można .... reklamom nie wież tez prawda . natomiast jak pisałem - samo jedzenie - czy mak paszy czy odrzywek da ci TYLKO tłuszcz , siłowna to podstawa , masz daleko ? ile ? jak 20 km to spokojnie wskakujesz na rower i dymasz - dla zdrowia jak wiecej to juzmoz ei problem ... ale jesteś módy - masz zniszki komunikacyjne ? moze da rade dojeżdzać ?
eXpert przemówił !!
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
18
No właśnie nie bardzo bo i tak siłownia ktora jest ponad 40 km ode mnie jest badziewna i nikt na nia nie chodzi ( mieszkam na wsi a silka jest w malym miescie). Osobiscie na chacie posiadam drążek tylko musiałbym za nim grzebnąć.