Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
4
Napisanych postów
332
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
10518
Siema, 4 stycznia odpalam bombke 1-6 prop 100mg/e2d z taperem w ostatnim tygodniu no i mam pare pytan.
1. suplementacja prozdrowotna.
chce brac podczas cyklu nastepujace rzeczy:
omega3 3-4g dziennie
vit E 300 mg dziennie
magnez 300mg dziennie /jonow/
cynk 25-50mg dziennie /jonow/
koenzym Q10 45-60mg dziennie
Urtix
Wit C 1000mg
Kompleks witamin
Żelazo
Moze mi ktos napisac w jakich prach brac najlepiej ww. dodatki? cynk na noc,witaminy do sniadania tak samo O3 a reszta?
2. Jesli pojawia sie problemy z sutami jestem zaopatrzony w tamoxa,moje pytanie jest takie czy jesli cos zacznie sie dziac i zaczne brac tamo to musze je ciagnac do konca odbloku? czy do ustapienia objawow?
3. Celem cyklu jest mieso dobrej jakosci,trening masowy,dieta tez bedzie porzadna.Moje pytanie czy krecac aero na masie jest szansa ze spadnie troche fatu? czy moze dorzucic jakis spalacz?
to by bylo na tyle, jesli macie jakies spostrzezenia jestem otwarty na propozycje
Szacuny
20
Napisanych postów
1053
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
41928
Marcel nie masz serca koks pod choinke dostał, daj mu sie nacieszyc
tamoxa dopiero jak sie coś zacznie dziać, aeroby rób cały czas, większość witamin lepiej po treningu bo są większe ubytki, dokładnie mi sie nie chce pisać bo ide wpieprzać pierogi zdrowia
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
1. suplementacja prozdrowotna.
Moze mi ktos napisac w jakich prach brac najlepiej ww. dodatki? cynk na noc,witaminy do sniadania tak samo O3 a reszta?
o której chcesz, nie ma znaczenia raczej
2. Jesli pojawia sie problemy z sutami jestem zaopatrzony w tamoxa,moje pytanie jest takie czy jesli cos zacznie sie dziac i zaczne brac tamo to musze je ciagnac do konca odbloku? czy do ustapienia objawow?
Jak sie u mnie zaczyna to wale uderzeniowo 40mg ed, jak ustąpią objawy to schodze nawet 10mg i już ciągne aż do odbloku
3. Celem cyklu jest mieso dobrej jakosci,trening masowy,dieta tez bedzie porzadna.Moje pytanie czy krecac aero na masie jest szansa ze spadnie troche fatu? czy moze dorzucic jakis spalacz?
zapomnij o spalaniu fatu, skup sie na robieniu masy, kręć aeroby i wszystko będzie si...
Tzn. sam poziom tłuszczu może spaść bo logicznie patrząc wzrośnie ci sucha masa mięśni a tłuszczu pozostanie tyle samo czyli BF pójdzie w dół
Od siebie dodam że tego Propka mógłbyś spokojnie pojechać 8 tygodni
Szacuny
4
Napisanych postów
332
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
10518
no ok to dokupie jeszcze butle, co do odbloku to moge miec 1 lub 2 ampy HCG, przy wariancie 8 tyg. w ostatnim tyg dac 1000ui/e2d ? i pozniej clom 150,100,100 i do konca 50 ?