Panowie jest już tyle tematow o kreatynie ale musze znowu zaśmiecic torche te forum !! PRZEPRASZAM I PROSZE O ODP. A NIE O LINKI NA TEMAT KREATYNY !!! a wiec tak co to znaczy 1kap/1250 mg ?? jak ją wogóle brać czyli kiedy i o jakiej porze ?? i jak ją sporzywać z mass xxl ?? jakby sie ktos znalaz taki mily i mi na to odp.na forum lub na mojego e-maila [email protected] z góry DZIĘKUJE !!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wydaje mi sie ze 5 g rano przed sniadaniem i po treningu 5 g a w dnie bez silki raz 5 g rano ale moze ktos cos wiecej Ci doradzic bo ja nowy jestem tu! pozdro
"Aby Polska rosła w siłę, a ludzie żyli dostatniej"
Edward Gierek
...
Napisał(a)
krete bierz przed i po treningu, w nietreningowe rano, najlepiej na pusty zoladek, do tego jakies carbo by sie przydalo, zeby Ci sie lepiej wchlaniala, a jak chcesz do tego jakiegos gainera to najlepiej w odstepach czasowychm, zebys czasem krety gainerem nie popijal. 

'NieMamyFortec,krajNaszNaWszystkieStronyOtwarty
NieMożeByćInaczejZasłoniony,TylkoPiersiamiObywatelow!'
...
Napisał(a)
1kap/1250 mg - 4kapsy to bedzie 5000mg czyli 5g
W treningowe 4kapsy rano i 4 po treningu
w nietreningowe 4rano
Massem uzupelniasz braki w diecie.
W treningowe 4kapsy rano i 4 po treningu
w nietreningowe 4rano
Massem uzupelniasz braki w diecie.
...
Napisał(a)
1kap/1250 mg oznacza wage jednej kapsulki w tym przypadku ilosc kreatyny jaka jest w jednym capsie
dawkowanie stadnardowe:
rano i po treningu po 5 gram , w bez treningowe rano i jesli masz wiecej to druga porcja w porze treningu, mozesz dodac tez transporter do kreatyny jesli jestes ekto to do kazdej porcji kretki ok. 40-50 gram , jesli endo to w porcji po treningowej razem z carbo do pozostalych np. tauryne , choc nie sa one niezbedne
na przyszlosc: wyszukiwarka
dawkowanie gainera w/g brakow w diecie
Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2006-10-01 23:14:16
dawkowanie stadnardowe:
rano i po treningu po 5 gram , w bez treningowe rano i jesli masz wiecej to druga porcja w porze treningu, mozesz dodac tez transporter do kreatyny jesli jestes ekto to do kazdej porcji kretki ok. 40-50 gram , jesli endo to w porcji po treningowej razem z carbo do pozostalych np. tauryne , choc nie sa one niezbedne
na przyszlosc: wyszukiwarka
dawkowanie gainera w/g brakow w diecie
Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2006-10-01 23:14:16
...
Napisał(a)
Dzięki za pomoc !!! a carbo to pić z ta kreatyna przed treningie i po ?? razem np.z sokiem ??
...
Napisał(a)
tak mozna.. moi koledzy tak przynajmniej robili jak nie było do smaku ale jak mowili źle nie było a efekty sa
" Życie jest życiem raz na wolce a raz w klatce... "
Szacunek dla każdego zawodnika
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!