Szacuny
6
Napisanych postów
316
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1092
Nie wiedziałem gdzie wstawić ten dział więc go wstawiłem tutaj
A teraz mój problem : otóz od pewnego cZasu około 3 tygodnie zaczeły się problemy ze stawami problem jest nastepujący stawy w barkach stzrelają zwłacza prawy widać to jak mam trening klaty prawa ręka kiedyś była lepsza terraz juz nie na dodatek podczas ruchu zdrarzają sie trzaski w barku ale bez bólu . A z łokciem jest inaczej zawsze po staniu rano mi strzela i boli ale juz w dzień tych problemów nie ma . Ktoś z was wie co można na to poradzić ??
Kompletnie Zj**ałem =( ;-(
Przedemną jeszcze całe miechy nauki o dopingu
Szacuny
1
Napisanych postów
124
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1396
Ja kiedyś jadąc przeleciałem przez rower i upadłem na bark poszedłem do lekarza i powiedział żeby kypił sobie Arcalenbo on jest typowo urazowy smarować para razy dzinie cinką warstwą i masować codzienie ja dla lepszego i szybszgo efektu nagrzewałem bark po jakimś czasie odeszło
Szacuny
5
Napisanych postów
114
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1822
Cześć... mam ten sam problem. Byłem już u ortopedy i lekarza sportowego. Prawdopodobnie przyczyna tych "trzasków" leży w przeciążeniach stawów. Trzaski już zostaną, a ich efekt możesz niwelować stosując glukozamine. pozdro
Szacuny
2
Napisanych postów
409
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5204
na poczatku kiedy zaczalem cwiczyc mialem takie same problemy, jednak gdy pierwszy raz poszedlem na prawdziwa silownie i dostalem troche instrukcji jesli chodzi o wykonywanie cwiczen to od razu mi przeszlo :)
Szacuny
1
Napisanych postów
143
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7556
Ja rowniez mialem problem ze stawami barkowymi przy rozgrzewce czy nawet w trakcie cwiczen cos tam przeskakiwalo 2tygdonie rozciagania porzadnego dalo efekty to co mnie draznilo prze dlugi czasm zniklo w szybkim czasie , polecam sprobowac zlaczyc rece z tylu na plecach po skosie pozdroo