Witam. Mam dość nie typowy problem. Grałem sobie dziś w siate na basenie, na piasku a wiadomo że ostatnio hardkorowe upały i nie wiem czy rozgrzanie piasku mogło sie tez do tego przyczynić tzn. skoczyłem do piłki i w momencie naskoku - odrywania się poczułem cos dziwnego na palcach u nóg i jak wyladowalem to cała skóra z duzego palca normalnie zeszła i to z całej jego powierzchni aż do takiej czerwonej tkanki, troche ziemi mi sie tam nabrało i wogole ale poszedłem umylem pod pryszniccem, pozniej odkaziłem i looz. ale żauważyłem ze boli mnie palec u 2 nogi... tzn. czuje że pod skóra w pewnym miejscu cos bylo ale boli to mniej wiecej tak jak odcisk na dłoni powiedzmy od ciezkiej roboty. Moje pytanie : czy ktos sie z czyms takim spotkał ? czym to moze byc spowodane ? jak to leczyc i zapobiegać w przyszlosci ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Może to jest po prostu starcie naskórka. Trzeba zdezynfekować i czekać. Może też zrobić się strup. Ale nie jestem dobry w tej dziedzinie. Coś inni moze wiedzą??
Jedyną rzeczą której powinniśmy się bać jest sam strach
...
Napisał(a)
albo cos w piachu bylo albo nagrzany piach
starles skore, zdarza sie, lepiej z palcow niz z paszczy
po kilku dniach powinno byc dobrze
pozdro

starles skore, zdarza sie, lepiej z palcow niz z paszczy

pozdro
...
Napisał(a)
idz z tym do dzialu zdrowie tam sie lepiej znaja na takich rzeczach

"Co Cie nie zabije to Cie wzmocni!"
...
Napisał(a)
taaaa dokladnie byl rozgrzany piach i to tak ze az mnie palilo w stopy... mozna temu jakos zapobiegac ?
...
Napisał(a)
dobry sposob - ja go stosuje i dziala to:
zawsze przed zagrywka, w wolnym czasie jaki jest w grze (5 sek czasem 7 sek) zalezy jak szybko pilke podaja
z miejsca gdzie teoretycznie mam sie wybic do ataku rozgrzebuje(rozgarnuje) piasek nogami na bogi tak ze ten troszke zimniejszy bedzie na wierzchu
pozdro
zawsze przed zagrywka, w wolnym czasie jaki jest w grze (5 sek czasem 7 sek) zalezy jak szybko pilke podaja

pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!