Szacuny
0
Napisanych postów
85
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
626
mam taki problem iz robie redukte, ale jak zjem owoc pokroju brzoskwinki czy kochanego jabłeczka to mam straszliwe mdłosc i przez godzine gdzies zwijam sie jakbym mial zaraz ooddac naturze to jabłko!!! :]
czy ktos wiec co to moze byc lub jak temu przeciwdzialac???
z gory dzieki
Szacuny
448
Napisanych postów
1812
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
31829
Ja wpierniczam jabłka i winogrona z ogródka bez chemii najlepsze:D i zawsze sa w diecie:D
Co do warzyw to juz moim zdaniempodstawa w diecie jak trenuje na siłce.Wszystkie warzywa dobre,prócz brokułów bueee
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
839
mi tez nie służą owoce a bardzo je lubie:/ brzuch mnie boli tak jakos dziwnie jakby mnie ssało z głodu i jak próbuje go wciągnąć tak jakby mnie coś tam kłuło..dzieje sie tak szczególnie po zjedzeniu jabłka,nektarynki,gruszki..po bananach czy truskawkach juz mniej -ale jednak..chyba tak reaguje na surowe jedzenie bo z warzywami jest podobnie ale mniej:/ moze to jakas dolegliwosc? albo cecha osobnicza:D?
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
609
A moze to wina srodkow chemicznych uzywanych do walki z chorobami /szkodnikami ? Zjedzcie jablko co do ktorego macie pewnosc ze nie zostalo potraktowane chemikaliami. Jesli objawy beda podobne to znaczy ze musicie wywalic te owoce z diety jesli ich nie bedzie to oczywista sprawa jest zmiana sklepu w ktorym je kupujecie.
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
839
ja jem jabłka bez ogryzki :) co do przezuwania to staram sie bardzo dokładnie "mielić" no i probowalam tez tarte jabłko i nie zdało egzaminu..co do bananow to są lepsze ale w mniejszym stopniu tez odczuwam po nich dziwny dyskomfort..uwielbiam owoce i tu tkwi problem bo po zjedzeniu zawsze żałuje bo choruje:/
Szacuny
0
Napisanych postów
85
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
626
nie nio po banankach to mi nic nie jest ale z tego co wiem to banany nie sa zbyt dobre do redukty albo mi sie cos przeslyszalo!!! :]
ale moze znacie jakies ine dobry do reduktori owoce???
Szacuny
27
Napisanych postów
7991
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22233
Wiesz ja kiedys wymiotowalem po bananach, i ktos mi powiedzial zeby ich glowki[koncowki] odcinac bo zawieraja cos tam, i od tamtej poryjest ok.
A co do reszty owocow no coz jedni nie lubia pomidorow, inni owocow tak chyba juz musi byc.
Ale pewnosci nie mam
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...