Życie to ciągła walka! Walcz i nie poddawaj się choć byś miał upaść
ze zmęczenia, jeśli tak podnieś
się, zwycięż i zadziw wszystkich!
...
Napisał(a)
zapewne masz jedną rękę silniejszą proponuję na słabszą rękę cięższy hantelek np. o 0,5-1 kg
...
Napisał(a)
Osobiście kumpel miał taki problem, rozwiązał go w taki sposób i wszystko mu się wyrównało, wiadomo nie do każdego to pasuje, ale na jego miejscu albo bym tego spróbował, wydaję mi się że jego trening wyglądać może trochę nieciekawie, w sensie ćwiczenia robione na odwal, niech spróbuje robić mniejszym ciężarem i powoli dokładnie do klatki rozciągać mięśnie to na pewno pomoże
A co do tego ćwiczenia jednym hantelkiem cięższym to tylko przez jakieś 2-3 tygodnie, nie więcej
Zmieniony przez - aRadd w dniu 2010-09-25 11:10:54
A co do tego ćwiczenia jednym hantelkiem cięższym to tylko przez jakieś 2-3 tygodnie, nie więcej
Zmieniony przez - aRadd w dniu 2010-09-25 11:10:54
Życie to ciągła walka! Walcz i nie poddawaj się choć byś miał upaść
ze zmęczenia, jeśli tak podnieś
się, zwycięż i zadziw wszystkich!
...
Napisał(a)
Żadnych większych ciężarków ! Na jedna i drugą rękę maja byc taki sam ciężar.
Spokojnie, w sumie mozesz mnie nie lubic, tak jak ja nie lubie ludzi, ktorzy mówią by mowic.
Pozdro&Poćwicz!
--==GAINER TEAM==--
...
Napisał(a)
Czyli robic hantlami a moze zamiast skos dol dac plasko albo robic skos gorny a pozniej dipsy??
...
Napisał(a)
tak zamień sztangę na sztangielki i na jakiś czas wyrzuć wyciskanie płasko.
Spokojnie, w sumie mozesz mnie nie lubic, tak jak ja nie lubie ludzi, ktorzy mówią by mowic.
Pozdro&Poćwicz!
--==GAINER TEAM==--
...
Napisał(a)
Czyli robic wyciskanie skos gorny 4x dipsy 4x rozpietki na skos czy plasko i przenoszenie sztangi 2x
...
Napisał(a)
napisałem wywal płasko wcześniej?
Wklej Ankietę jest w dziale jako temat podwieszony.
Zmieniony przez - Rain_Man w dniu 2010-09-25 16:45:41
Wklej Ankietę jest w dziale jako temat podwieszony.
Zmieniony przez - Rain_Man w dniu 2010-09-25 16:45:41
Pozdro&Poćwicz!
--==GAINER TEAM==--
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!