Szacuny
2
Napisanych postów
494
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
4645
witam mam mały problem z brzuchem brzuch ćwicze 4 x w tygodniu pułskłony na ławce 4serie MAX
Nie wiem co z tym zrobić tym systemem ćwicze od niedawna i nie wiem czy zmienić na coś bardziej skutecznego a może ktos juz miał taki problem i udało mu sie z tego wyjść
Szacuny
2
Napisanych postów
494
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
4645
w miejscu gdzie jest zaznaczone na rysunku zaczynają mięśnie wyprzedzać klatke i z profilu wygląda to właśnie tak jak na zdjęciu.
a co do treningu to ćwicze 4 x w tygodniu po treningu (poniedziałek,wtorek.czwartek,piątek)jednym ćwiczeniem skłony do połowy na ławce 4 serie MAX nie wiem ale zastanawiam sie nad przejściem na 6x w tygodniu albo 7 zeby zlikwidowac ten problem. co o tym sądzcie
Szacuny
20
Napisanych postów
2038
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
31063
jw. jakiś abs lub a6w,
pomyśl, jak dasz 6-7 razy w tyg to będzie jeszcze gorzej.
poza tym na brzuch jest masa dobrych ćwiczeń a ty robisz tylko 1 więc niema się co dziwić że masz nierówno rozwinięty brzuch, tj górną partie. przyłóż się do klatki, szczególnie dolnej części (wyciskanie głową w duł) a różnica powoli zniknie. ZMIEN TRENING NA BRZUCH
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
519
wez daj foto bo nie wierze ze to az tak zle wyglada.. mozesz twarz zaslonic jak chcesz anonimowy byc..
pozatym w postach twoich juz widzialem ze pisales o tym juz jakis czas temu .. nie rozumiem troche tego "problemu" :-/ daj foto