2. Wiek: 22
3. Waga: 72
4. Wzrost : 175
5. Brak
6. Obwód pasa : 88
7. Obwód klatki: 100
8. Obwód uda : 55
9. Basen od czasu do czasu
10. Prawdopodobny zespół jelita drażliwego
11. Choroba pleców (ZZSK),
12. Basen, rowerek, ćwiczenia z ciężarem ciała
13. jadłem wszystko po prostu
14. brak
15. do 500 zł
16.
Witam! Od kiedy pamiętam byłem chudy z wyjątkiem brzucha który zawsze odstawał. Niby po napięciu widać jakiś zarys brzucha ale ogólnie jest on zalany i po spuszczeniu powietrza wyglada nie atrakcyjnie jak widać na zdjęciu. Jakies 3 miesiące temu chciałem się wziąć trochę za siebie. Zacząłem chodzic 3x w tyg na basen, treningi z ciężarem ciała , co do diety to nie będę ukrywał. Dzieki doświadczeniom z przeszłości wiedzialem ze muszę pochłaniać duże ilości jedzenia żeby w ogóle przytyć jednak z wiekiem metabolizm strasznie mi zwolnił , dodatkowe kilogramy nie były problemem ale wszystko , może nie wszystko ale 3/4 szło w brzuch . Mój ojciec zawsze borykał się z tym problemem, cierpi na zespół jelita drażliwego i jestem na 90% pewny ze również mnie dotyczy ten problem.
Postanowiłem w końcu coś z tym zrobić i poradzić się was , chciałbym aby mój brzuch wyglądał lepiej , chciałbym potem dołożyć również trochę kilogramów ale masy mięśniowej. Niestety w moim przypadku w grę nie wchodzi siłownia chyba ze podstawowe ćwiczenia z ciężarem ciała jak drążek , pompki , rowerek ponieważ cierpię na dość poważną chorobę pleców i ciężary nie wchodzą w grę. Mogę również jeździć na basen i od czasu do czasu pobiegać. Od czasu do czasu ponieważ również nie jest to wskazane na plecy.
A i jeszcze jedno , na żywo brzuch wyglada duzo gorzej niż na zdjęciach :'-(
Pozdrawiam i liczę na pomoc !!

Zmieniony przez - b4rtek10 w dniu 2019-10-23 16:05:25