Mam problem ponieważ nie wiem jaki trening wybrać. Trenuje piłkę nożną i nie wiem czy wybrać trening na mase czy rzeźbe. Chodzi mi głównie o trenig na mase ale boje się że jak nabiore masy to strace ją na boisku i nic z tego nie będzie. Mam 16 lat, 172 wzrostu i waże 62 kg. Z ciężarami miałem już stycznośc ponieważ ćwiczyłem pół roku przed wakacjami ale przestałem bo zacząłem grać w piłkę.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
elo! jesli wolisz program na mase to moze go zaczac ale musisz miec do tego odpowiednia diete aby nie tracic tego na boisku co zrobisz na silowni! wogole musisz powiedziec ile razy w tygodniu chcesz cwiczyc itd. Jesli na mase to napewno ze 3 razy w tygodniu! pamietaj bardzo wazna jest dieta mozesz zakupic jakies supla jeszcze co by uzupelnialo twoja diete!no i jesli mozesz to napisz ten plan!! moze potrzeba go skorygowac:)
VeNoM
...
Napisał(a)
i musisz postanowić co jest na pierwszym miejscu siłka czy piłka ??
pozdrawiam, Witek "Onkel" Pomećko
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!