Witam.Mam ogromny dylemat jakie pompki wykonywać.Najbardziej chodzi mi o wzmocnienie bica i trica. Pomóżcie mi jakie pompki mam robić :).Lepiej na kostkach czy na otwartych dłoniach?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Polecam "skazany na trening" w tej książce są chyba wszystkie rodzaje pompek, z podziałem na stopnie "wtajemniczenia".
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki
...
Bicepsów to Ty pompkami nie poprawisz a triceps można co nieco poprawić wszelakie pompki z wąskim rozstawem dłoni.
...
Trening na kostach nie czyni go lepszym niżeli by był robiony na otwartych dłoniach, na kostkach to jest wymysł lat 90 kiedy wchodziły masowo filmy z Van Damem itp, trenuj na kostkach będzie super, w ten sposób jedynie możesz sobie coś uszkodzić. Na triceps już lepsze odwrotne pompki.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz