Jestescie specjalistami, dlatego prosze Was o pomoc. Waze 65kg przy wzroscie 178cm. Chodze na zajecia typu spinning, FB, Tao-Boo, Tubing Step- wszystko byłoby OK, gdyby nie to, ze nie potrafie zrzucic tłuszczyku, ktory zebrał mi sie w okolicach bioder- głownie w tylnej części. Chlopak poleca mi raczej cw na silowni i dlatego postanowilismy zaczac intensywne cw podczas zblizajacych sie wakacji. Mam pytanie czy razem z ćw powinnam jesc jakies odżywki? Poki co moj kontakt z tymi produktami ograniczal sie jedynie do picia Isostaru albo L-karnityny : Pzdr i z gory dziekuje za pomoc!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jako ze jestes dziewczyna to proponuje bardziej cwiczenia fitness niz siłownie :) ponadto zapraszam do działu fitness gdzie mozesz zasiegnac fachowej porady opdnosnie wlasciwej diety :)
pozdrawiam.
pozdrawiam.
There`s only Techno Music !!!
...
Napisał(a)
polecam poczytac
https://www.sfd.pl/temat109475/
izostar - napoj IZOtoniczny, weglowdany które jesli pijesz podczas wyilku aerobowego nie pozwola ci schudnac raczej
powinnas treng aaerobowy (marsz trucht, rower ) robic na CZCZO albo po wisliku silowym wtedy gdy zapas glikgenu jest niski.polecam 30 minut 3x tydzien i spotniowo zwiekszac, aleodsylam do linka

izostar - napoj IZOtoniczny, weglowdany które jesli pijesz podczas wyilku aerobowego nie pozwola ci schudnac raczej

powinnas treng aaerobowy (marsz trucht, rower ) robic na CZCZO albo po wisliku silowym wtedy gdy zapas glikgenu jest niski.polecam 30 minut 3x tydzien i spotniowo zwiekszac, aleodsylam do linka

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!