Szacuny
22
Napisanych postów
2404
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17356
Witam,
Panowie macie jakieś SPRAWDZONE info?
Na razie widziałem jakiś ferment na Insta na profilu poświęconym recenzjom... Autor ma info od hurtowni na literę B. Podobno info sprawdzone i na horyzoncie widać nowe, znacznie wyższe ceny.
Osobiście jestem zniesmaczony. Co sądzicie? Jest czym się przejmować?
Jeśli chodzi o białko - > to niby tyczy się to WPI i WPC. To chvj sobie myślę - będę korzystał z np. jajecznych, albo wegańskich, czy drożdżowych...
"Everyone has a plan until they get punched in the face."
Szacuny
469
Napisanych postów
1309
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
19240
Jestem tego samego zdania, rok temu kreatyna była po 60zł pół kilo i WPC po 80zł 800g, także i tak jest lepiej, niz było, a w razie czego zawsze masz alternatywę, na przykład taką, jaką wymieniłeś :)
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
31992
Napisanych postów
22338
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
275989
WojTAS7
Daj spokój z taką odpowiedzią…
Odpowiedz normalna wiec nie rozumiem twojego oburzenia , w sklepie spożywczym czy płaćac wszystkie rachunki codzienne tez tak reagujesz na oczywiste podwyżki ?? Nie pasują ci ceny to zwyczajnie nie kupujesz ale twój sprzeciw nie zatrzyma podwyżek bo sa oczywistą oczywistością
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6089
Napisanych postów
74914
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
748355
Również jestem tego samego zdania co koledzy w swoich wypowiedziach powyżej. Interesując się cokolwiek ekonomią i polityką, łatwo jest dojść do wniosku, że ceny znacznie pójdą w górę. Po pierwsze mamy lada chwila wybory. Wszystko więc jest robione sztucznie po to, aby do ich czasu było jak najtaniej. Po drugie, od nowego roku mamy znacznie podniesioną płace minimalną. Automatycznie generuje to podwyższenie cen na podobnym poziomie. Odpowiedź więc brzmi, tak. Będzie droższej. Szczególnie w sytuacji, gdy nagle wszyscy zaczną robić zapasy. Każde rozwiązanie będzie więc niekorzystne. Chyba, że kupisz na dwa lata.
Szacuny
2635
Napisanych postów
13583
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
469166
domer
Również jestem tego samego zdania co koledzy w swoich wypowiedziach powyżej. Interesując się cokolwiek ekonomią i polityką, łatwo jest dojść do wniosku, że ceny znacznie pójdą w górę. Po pierwsze mamy lada chwila wybory. Wszystko więc jest robione sztucznie po to, aby do ich czasu było jak najtaniej. Po drugie, od nowego roku mamy znacznie podniesioną płace minimalną. Automatycznie generuje to podwyższenie cen na podobnym poziomie. Odpowiedź więc brzmi, tak. Będzie droższej. Szczególnie w sytuacji, gdy nagle wszyscy zaczną robić zapasy. Każde rozwiązanie będzie więc niekorzystne. Chyba, że kupisz na dwa lata.