Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
37
podziwiam zapal i chec pomocy forumowiczow.To tyle wazeliny Jestem dosc aktywnym czlowiekie,2 razy w tyg. basen,raz siatkowka,o ile mozliwe tenis i rowerkiem pojezdze jak mam tylko mozliwosc.Chcialbym jednak przybrac troche masy i wyzezbic cialo,prosilbym o jakies wskazowki na krotki prosty acz skuteczny trening 2 razy w tyg,na wiecej nie mam czasu i tak cwicze rano przed sniadaniem.Wskazowki zywieniowe tez mile wskazane,przede wszystkim dla cwiczacych jak ja praktycznie naczczo.
Wielkie dzieki,tzw sogi czekaja!
Szacuny
3
Napisanych postów
280
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3517
Nie laska poszukac? Takich tematow jak twoj na tym forum jest w ****u i jeszcze wiecej. W dziale Odzywianie uloz soebie diete... w podwieszonych tematach znajdziesz cos dla siebie. No i z treningiem to samo zrob. Dzial Trening i tam tez masz podwieszone tematy co i jak.
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
37
laska..ale jak moze zauwazyles opisane treningi sa czestsze niz te ktore ja planuje,nie znalazlem zadnej propozycji treningu 2x w tyg a sam moge sobie taki ulozyc,ale nie wiem czy bedzie on prawidlowy
Szacuny
52
Napisanych postów
3517
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
21015
Wiesz, ćwiczenie na mase i uprawianie tyle sportów troche sie gryzie. Proponowałbym aby podczas tego okresu ograniczyc je do basenu. Powiedz cos o sobie: ile masz lat, staż itd. bo tak bez żadnych informacji nie da sie ułożyc fajnego planu. A jeśli chodzi o odżywianie do polecam ci dział "odżywianie". Tam są specjaliści od takich rzeczy
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
37
hm..szczerze mowiac nie chcialbym rezygnowac z tych zajec,dlatego szukam jakiegos prostego treningu..mam 21 lat,jesli chodzi o sport to uprawiam co napisalem,mam laweczke i hantle od roku ale dopiero teraz mam zamiar ich uzyc nie w charakterze kolejnego krzsla
Szacuny
52
Napisanych postów
3517
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
21015
Wydaje mi sie ze chodzenie na siłownie 2x tygodniowo nie ma sensu a tym bardziej w domu. W ten sposób nie zrobisz masy. A poza tym nikt na forum nie napisze ci planu. My tu jestesmy od oceniania
Szacuny
19
Napisanych postów
1293
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7539
ja wpisalem 2x i pokazalo dosc sporo tematow "na temat"
(mam nadziej ze wpisales bez "")
a w zaznaczenie szukania w temacie
jest okienko wyzej od wpisywanego hasla do szukania
trudno tego nie znalezc (na prawde szukales czy ci sie nie chcialo??)
www.pajacyk.pl - Kliknij w brzuszek Pajacyka,
a pomożesz nakarmić głodne dziecko.