Czy można ćwiczyć na martwy ciąg bez pasa???Czy od ćwiczeń na plecy sie nierośnie???Jeśli ktoś zna odpowiedzi prosze o kontakt!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- plecy plecy plecy obawa o przyszlosc:(
- Cwiczyc klatke z bicem , a plecy z tricem czy klatke z tricem a plecy z bicem?
- klatka+tric plecy+bic VS klatka+bic plecy+tric
- Plecy -biceps ,biceps plecy
- klata+triceps, plecy+biceps czy klata+biceps, plecy+triceps???
- Priorytet: plecy - do spr. plan tylko na plecy
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
mozna. tzeba miec prawidlowa technikę. jesli zaczynasz proponuje zamiast martwego - wznsy tulowia z opadu
...
Napisał(a)
wszsytko co mam na chacie 54 kg robie te 12 powt wiecej nie chce mi sie 

...
Napisał(a)
ciag lepiej robic bez pasa ,chyba ze chcesz jakies wielkie ciezary podnosic ale mysle ze w takim amatoskor rekreacyjnym cwiczeniu nie ma sensu stosowanie go.wznosy sa ok ale jezeli chodzi o rozrost plecow nie umywaja sie do ciagu
...
Napisał(a)
Ja mam pytanko co do tego pasa. czy on naprawde zapobiega skrzywieniu kregoslupa?
...
Napisał(a)
no z pewnoscia daje tam jakies zabezpieczenie ,ale uwazam ze cwiczenie od poczatku marywch ciagow z pasem to kiepski pomysl gdyz nie pozwalaodpwie3dno wykstzalcic sie miesniom i potem mozesz nabawic sie kontuzji
...
Napisał(a)
hmm... no dobra do martwych ciagow sie przydaje! No ale np do cwciczen na barki np wyciskanie sztangni za karku w siadzie lub na stojąco pomogl by ten pas cos?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Kto zechce to napisze...
Następny temat