Czesc, zaczynam cwiczyc na profesjonalnej silowni.
naczytalem sie sporo tematow, wiec mysle, ze podstawy wiedzy juz zalapalem i założyłem temat by skonsultowac z Wami swoje myslenie
TRENING
zaczynam od prostoty:
1.Przysiady/martwy ciag klasyczny na zmiane
2.Podciaganie na drazku/wioslowanie sztanga na zmiane
3.Wyciskanie lezac sztangi/pompki na poreczach na zamiane
4.Wyciskanie stojac sztangi
to bedzie moja baza treningowa, nie zapisalem jej w formacie trening A i trening B bo na razie na start bede robil czesciej to, co bedzie mi gorzej wychodizlo
jak bede mial ochote i czas to co drugi trening zrobie jakies cwiczenie na bicepsy i tricepsy ale tez raczej zameinnie czyli raz bicka, raz tricka korzystajac z podstaw jak francuskie wyciskania czy uginanie ze sztanga/hantlami
czy ma to sens?
naczytalem sie sporo tematow, wiec mysle, ze podstawy wiedzy juz zalapalem i założyłem temat by skonsultowac z Wami swoje myslenie
TRENING
zaczynam od prostoty:
1.Przysiady/martwy ciag klasyczny na zmiane
2.Podciaganie na drazku/wioslowanie sztanga na zmiane
3.Wyciskanie lezac sztangi/pompki na poreczach na zamiane
4.Wyciskanie stojac sztangi
to bedzie moja baza treningowa, nie zapisalem jej w formacie trening A i trening B bo na razie na start bede robil czesciej to, co bedzie mi gorzej wychodizlo
jak bede mial ochote i czas to co drugi trening zrobie jakies cwiczenie na bicepsy i tricepsy ale tez raczej zameinnie czyli raz bicka, raz tricka korzystajac z podstaw jak francuskie wyciskania czy uginanie ze sztanga/hantlami
czy ma to sens?