Witam w nie krótkim czasie zakupie ławeczkę prostą z gryfem prostym, łamanym i 2x krótkim. Chce ułożyć sobie plan treningowy i w tym prośba do was jakie ćwiczenia polecacie? Zależy mi głównie na ramionach i klacie :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Rozumiem że to będzie pierwszy kontakt z siłownią, tak ? Trenuj całe ciało ! - nie zapominaj o nogach jak to się czesto zdarza ! Trening weź stąd https://www.sfd.pl/[Art]_Pierwszy_rok_treningów-t906985.html - oczywiście zacznij od etapu 1
...
Napisał(a)
Tak to pierwsza moja styczność z treningiem. Będę trenował każdą partie ale głównie mi zależy na ramionach i klacie ;)
...
Napisał(a)
Dokup stojaki, bo to podstawowy sprzęt. Obciążenia 100 kg na początek wystarczy. Na Twoim etapie nie ma się priorytetów, rozwijaj całe ciało.
Wypełnij ankietę działu, bo nic o Tobie nie wiadomo, być może masz przeciwskazania medyczne lub cokolwiek innego.
Zmieniony przez - dudee w dniu 2013-07-22 19:48:26
Wypełnij ankietę działu, bo nic o Tobie nie wiadomo, być może masz przeciwskazania medyczne lub cokolwiek innego.
Zmieniony przez - dudee w dniu 2013-07-22 19:48:26
...
Napisał(a)
Brak ankiety i podstawowego info !!!!! proszę przeczytać regulamin , następnym razem będę kasował !
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!