Witam mam na imię Michał mam 16lat wzrost 187cm waga 67 kg trenuje już od 3mieisecy pompki i zaczynałem od 10 a teraz robie 90 czy to dobry wynik czy musze się jeszcze bardziej przyłożyc do treningu prosze o pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
z tym oddychaniem to zadna nowosc od zawsze tak było ze jak pokonujesz jakis opór to wydychasz powietrze a jak robisz tzw. ruchy negatywne to wdychasz powietrze ... i tak sie powinno odychac przy kazdym cwiczeniu nie tylko przy pompakch POZDRO !!!
" Każda droga nawet ta najdłuższa zaczyna sie od pierwszego kroku "
...
Napisał(a)
po 3 miechach to Ty powinienes cos koło 500 robic wez sie do roboty ..... lol co za pytanie hehehehe i najlepsze to na koncu " prosze pomózcie " <---- w czym drogi kolego LOL ...
" Każda droga nawet ta najdłuższa zaczyna sie od pierwszego kroku "
...
Napisał(a)
Jakim treningiem to osiągnąłeś?? Ile serii, powtórzeń i ile razy w tygodniu ćwiczyłeś?? Bo to naprawde bardzo dobry wynik.
W chwili gdy poczujesz się naprawdę mocny jesteś najsłabszy.
...
Napisał(a)
troche z dupy post.. ale cuz przeciesz wiesz ze to dobry wynik bo ionaczej byś sie hwalił tym na forum.... jestes lekki pewnie nei przybrałeś nic n amasie to robisz duzo pompek, ale tu i tak chodzi o technike a nie ilosć
...
Napisał(a)
JA się nie chwalę a jeli kos myśli ze siechwalę to się myli ja na raz robie 90 pompek a radzicie zebym robił np po 5 x 20 czy jak bo nie wiem i jestem amatorem w tych sprawach pozdrawiam
...
Napisał(a)
wypi****laj z tego pożadnego
forum kretynie !! Zadajesz jakies poj***ne pytania ...

...
Napisał(a)
Damuros, pytam jeszcze raz, ile razy w tygodniu robiles te pompki, ile serii i powtórzeń???
W chwili gdy poczujesz się naprawdę mocny jesteś najsłabszy.
...
Napisał(a)
Przy tym wzroście 67kg to słabiutko, uważaj na żebra przy pompowaniu.
Temat z dupy.
Temat z dupy.
Projektowanie i tworzenie stron internetowych http://www.darkred.pl
...
Napisał(a)
sooo coś ty taki napastliwy co??
nie wie to pyta

Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti
...
Napisał(a)
hehe, nie wiem co bardziej mnie rozbawilo-pytanie czy wasze odpowiedzi, zwlasza Twoja jakze konkretna sooo;) Traktujac jednak powaznie autora postu to osiagnales bardzo dobry wynik a jesli chcesz dowiedziec sie wiecej o pompowaniu to skorzystaj z wyszukiwarki a z pewnoscia znajdziesz to czego szukasz gdyz na forum(chyba w dziale ogolnorozwojowe)jest mnostwo postow na temat pompek.
***KRT***JNBNWCPBC
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!