Szacuny
9
Napisanych postów
2183
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
22915
Witam !! jestem poczatkujacy !! i chce zebyscie mi doradzili co mam robic ?!! mam sprzet tzn. gryf prosty hantle pas judo i za niedługo ławczka !! ale chodze tez na siłownie !! prosze zebycie mi ułozyli plan treningowy i pomogli mi !! cwicze narazie biceps i przedramie na gryfie !! i jeszcze na pasie judo !! ale nie wiem czy o wystarczy !! prosze o pomoc !! i byłbym wdzieczny jak byscie mi ułozyli plan treningowy !! w okolicy mojego miasta jesy klub ale nie chce narazie do niego nalerzyc chce pocwiczyc w zaciszu domowym !! wiec prosze was jeszcze raz o rade co i jak robic ile i na czym !! pozdrawia i dziekuje za wpisy !!
W 5 minut na motocyklu przeżyję więcej niż Ty przez całe życie.
Szacuny
9
Napisanych postów
2183
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
22915
hmmm... mam klub ale jest on w sasiednim miescie oddalonym 13 km
to chyba pojade do tego klubu a siłownie cwicze z doswiadocznym !! ale qrde chciałbym potrenowac najpierw w domu !! a tak w marcu pojechac do tego klubu ale jeszcze soie zastanowie !! jak macie jakies ciekawe plany treningowe to mozecie mi napisac ! pozdrawiam
Szacuny
4
Napisanych postów
3735
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
32196
mam sprzet tzn. gryf prosty hantle pas judo i za niedługo ławczka
Hahah dobry jest sprzęt w szczególności ten pas co na nim ćwiczysz ??
A tak na poważnie to co że tam w klubie ćwiczą już zaawansowani trzeba zrobić ten krok i pójść tam przecież nigdy bym się sam nie wybrał na siłkę z takim podejściem że już tam doświadczeni ćwiczą. Od innyh kumatych tam możesz się też czegoś dowiedzieć co i jak więc na prawdę warto się wybrać do tego klubu :D
Szacuny
2
Napisanych postów
158
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1166
zbieraj sie do Wikinga ,to dobry klub z wieloma doświadczonymi zawodnikami, nie raz walczyłem z chłopakami Niska,tam ci pokażą trening, techniki i całą reszte pozdro
Szacuny
9
Napisanych postów
2183
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
22915
hey !! twisterNH !! mówie ze mam sprzet !! bo chodze na siłke było napisane wiec czytaj ze zrozumieniem !! a pan judo sie przydaje na przedramie i nadgarstek !! a co do was chłopaki dzieki !! chyba bede musiał pojechac do niska ale słyszalem ze jeden z nich wyjechał do usa i nie ma kontaktu !! OK pozdrowie jak bede u nich !! pozdroo i wielkie dzieki !!