Szacuny
11179
Napisanych postów
52127
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
cze juz sie znamy:) kupilem glutamnine nie L-glutamine tylko glutamine hehez trec-a 400gr dalem 86zł mam jeszcze 200gr creatyny multiwpowera i d-bose treoche bo mi jeszcze zostalo zawsze bralem lekka czybiasta lyzeczke kretki z d-bose rano na czczo i zaraz po treningu czy ok??? a i jak mi dojedzie teraz glutamina jak ja mam wziasc ?? dodac do kretki ?? prosze opomoc dzieki !!!!!!( 2 miesiace prerwa w kretce moge rbac juz>??
Szacuny
78
Napisanych postów
25516
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
110567
glutamine od razu po treningu (z kreatyna) i na noc (po 5 gr)
Czy nie uważasz że w naszym kraju każdy klepie biede?(a faceci coś jeszcze)Czy nie sądzisz że trudno dzisiaj o porządną dziewczyne z kasą,tzn. z klasą?A czy może masz czasem ochote pier.dolnąć komus tylko za to że jest policjantem?Jeżeli tak-zagłosuj na QUARTA!Kliknij TAK a wkrotce spełni sie Twoje marzenie...bo Quart to złote dziecko https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=111962
Zmieniony przez - Quart w dniu 2003-10-21 01:40:27
Szacuny
78
Napisanych postów
25516
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
110567
wiedziałem że to napiszesz
ale kolego chyba zapomniał przez te wszystkie d-rybozy zaopatrzyć sie w to co najważniejsze czyli białko%)
no chyba że nie napisał
Zmieniony przez - Quart w dniu 2003-10-21 12:56:21
Szacuny
11179
Napisanych postów
52127
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
no to po treningu mam wziasc na 100% tak to teraz zrana czy wieczorem i takie pytanie czy to dobre polaczenie z kretka :)glut i co radzilibyscie jeszcze odczekac???/z ta przerwa po kretce do znow brania 2 miechy malo ?
Czy nie uważasz że w naszym kraju każdy klepie biede?(a faceci coś jeszcze)Czy nie sądzisz że trudno dzisiaj o porządną dziewczyne z kasą,tzn. z klasą?A czy może masz czasem ochote pier.dolnąć komus tylko za to że jest policjantem?Jeżeli tak-zagłosuj na QUARTA!Kliknij TAK a wkrotce spełni sie Twoje marzenie...bo Quart to złote dziecko https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=111962
Szacuny
90
Napisanych postów
17398
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
79160
nie musisz czekac
glutamine mozesz brac razem z kreatyna ale to nie jest taki wspanialy suplement jak ci sie wydaje lepiej wydaj kase na cos innego oprocz tego jesli sie tak upierasz po tym treningu to ok ale moja propozycja to 2g przed treningiem i 2g przed snem
kreatyne przed treningiem
Jestem nikim - z tego poziomu samooceny nizej spasc nie moge wiec moze byc tylko lepiej.
Doradca w dziale Alternatywna Droga.
Szacuny
78
Napisanych postów
25516
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
110567
nie słuchaj kanara poczekaj,jezdzisz autobusami to wiesz jak to z nimi jest