Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PODSTAWY TRENINGU-POLECAM

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 146689

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Dżizes Michał, ty to masz łeb do tego. Podziwiam twoją pracowitość!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 184 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 2144
W takim razie czy mógłbyś mi powiedzieć co robię źle. Ćwiczę dopiero 3 miesiące. Na początku widzialem efekty, ale z czasem niezbyt. Najgorzej wygląda sprawa z wyciskaniem sztangi. Ja poprostu stanąłem w miejscu, w ogóle nei widze żadnych rezultatów i nie mam pojęcia dlaczego? Inen partie mięśni jak motyle się "rozwijają" tzn widze jakieś postępy, mogę zwiększać ciężar, natomiast jeśłi chodzi o sztangę to jest źle :( Może to jest spowodowane tym, że nie mam jakiegoś określonego treningu. Na klatkę robię głónie wyciskanie sztangi i rozpiętki. Słyszałem, że co 8 tygodni trzeba zmieniać ćwiczenia, czy to może przynieść efekty? Za pomoc byłbym bardzo wdzięczny. Jestem dopiero początkujacym toteż sie nie orientuję za dużo :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Michail ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 212 Napisanych postów 48745 Wiek 50 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 91090
Est-zapraszam do działu Trening-napisz post i pomyśłimy.

Pozdrawiam wszystkich ambitnych
"Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym"
Michail

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3607 Napisanych postów 36619 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261224
Hej Michail. Jako, ze jestes autorem tematu mam do Ciebie zasadnicze pytanie. Zaczynam od soboty cwiczyc. Jako poczatkujacy mam do wyboru: trening ACT oraz ten z ABC poczatkujacego. Wczesniej nie cwiczylem kulturystyki. Moim celem jest poprawienie sily, wytrzynalosci, spalenie sadelka i nabranie troche masy. Chce zaczac od tej "ogolnorozwojowki" zeby potem (po 2 mies) moc juz normalnie ulozyc sobie swoj indywidualny plan treningowy. Ktory z tych w/w treningow polecilbys mi na poczatek? Trenowal bede 3 x w tygodniu, do tego aeroby i sauna po treningu a takze 2 x w tygodniu trening Tae-Kwon-Do. Oczywiscie jeszcze bieganie, na ile mi czas pozwoli (szkola). Mysle, ze wyrazilem sie jasno i jestes w stanie mi odopwiedziec. Z gory DZIEKI!

Pozdrawiam!

Acceess Peace
Wojtas 2002
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Michail ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 212 Napisanych postów 48745 Wiek 50 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 91090
Poczytaj powyżej-polecam to samo

Pozdrawiam wszystkich ambitnych
"Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym"
Michail

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 128 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 1644
dzienki michail rozwiazalo to mi wiekszosc moich problemuw:]:]:]

...

...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
no niezle troche pozno ale masz soga
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
czesc,mam 14lat.od niedawna zaczełem ćwiczyć i mam pytanko czy to wpłynie jakoś na to że niebede rósł???,i jeszcze jedno jak ćwiczyć żeby byc szerszym w barach

Pozdrawiam wszystkich panów moderatorów.....:):P

sinbad
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3607 Napisanych postów 36619 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261224
Tak jak obiecałem - w pełni zasłużony SOG 4 U!

Acceess Peace
Wojtas 2002
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
bardzo profesjonalne porady i podejście do tematu, przydało mi się i dzięki

jak dorosne bede duzy i silny
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Spalone mieśnie??!!

Następny temat

Tłuszcz na mięśnie ???????????????

Spalanie
Polecane artykuły