Dżizes Michał, ty to masz łeb do tego. Podziwiam twoją pracowitość!
...
Napisał(a)
W takim razie czy mógłbyś mi powiedzieć co robię źle. Ćwiczę dopiero 3 miesiące. Na początku widzialem efekty, ale z czasem niezbyt. Najgorzej wygląda sprawa z wyciskaniem sztangi. Ja poprostu stanąłem w miejscu, w ogóle nei widze żadnych rezultatów i nie mam pojęcia dlaczego? Inen partie mięśni jak motyle się "rozwijają" tzn widze jakieś postępy, mogę zwiększać ciężar, natomiast jeśłi chodzi o sztangę to jest źle :( Może to jest spowodowane tym, że nie mam jakiegoś określonego treningu. Na klatkę robię głónie wyciskanie sztangi i rozpiętki. Słyszałem, że co 8 tygodni trzeba zmieniać ćwiczenia, czy to może przynieść efekty? Za pomoc byłbym bardzo wdzięczny. Jestem dopiero początkujacym toteż sie nie orientuję za dużo :)
...
Napisał(a)
Est-zapraszam do działu Trening-napisz post i pomyśłimy.
Pozdrawiam wszystkich ambitnych
"Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym"
Michail
Michail
PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
...
Napisał(a)
Hej Michail. Jako, ze jestes autorem tematu mam do Ciebie zasadnicze pytanie. Zaczynam od soboty cwiczyc. Jako poczatkujacy mam do wyboru: trening ACT oraz ten z ABC poczatkujacego. Wczesniej nie cwiczylem kulturystyki. Moim celem jest poprawienie sily, wytrzynalosci, spalenie sadelka i nabranie troche masy. Chce zaczac od tej "ogolnorozwojowki" zeby potem (po 2 mies) moc juz normalnie ulozyc sobie swoj indywidualny plan treningowy. Ktory z tych w/w treningow polecilbys mi na poczatek? Trenowal bede 3 x w tygodniu, do tego aeroby i sauna po treningu a takze 2 x w tygodniu trening Tae-Kwon-Do. Oczywiscie jeszcze bieganie, na ile mi czas pozwoli (szkola). Mysle, ze wyrazilem sie jasno i jestes w stanie mi odopwiedziec. Z gory DZIEKI!
Pozdrawiam!
Acceess Peace
Wojtas 2002
Pozdrawiam!
Acceess Peace
Wojtas 2002
...
Napisał(a)
Poczytaj powyżej-polecam to samo
Michail

Michail
PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
...
Napisał(a)
dzienki michail rozwiazalo to mi wiekszosc moich problemuw:]:]:]
...
...
...
...
Napisał(a)
czesc,mam 14lat.od niedawna zaczełem ćwiczyć i mam pytanko czy to wpłynie jakoś na to że niebede rósł???,i jeszcze jedno jak ćwiczyć żeby byc szerszym w barach
Pozdrawiam wszystkich panów moderatorów.....:):P
sinbad
Pozdrawiam wszystkich panów moderatorów.....:):P
sinbad
...
Napisał(a)
Tak jak obiecałem - w pełni zasłużony SOG 4 U!
Acceess Peace
Wojtas 2002
Acceess Peace
Wojtas 2002
...
Napisał(a)
bardzo profesjonalne porady i podejście do tematu, przydało mi się i dzięki
jak dorosne bede duzy i silny
jak dorosne bede duzy i silny
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Spalone mieśnie??!!
Następny temat