...
Napisał(a)
tak z ciekawosci, jak byscie mieli sobie zrobic pierwszy cykl i by to byl cykl ostatni zarazem co byscie wybrali...?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
pierwszy nigdy nie jest ostatnim ;] zobaczysz
najpierw ankieta bo nic nie wiadomo o tobie
najpierw ankieta bo nic nie wiadomo o tobie
...
Napisał(a)
1-8 prop 100mg e2d
4-9 wino 50mg e2d
ale na pewno to nie bedzie ostatni, ja też myślałem że mój pierwszy bedzie ostatnim, ale jest inaczej, juz kminie drugi. nie leć na samym propie jak większość ci tu będzie radziła - strata czasu i pieniędzy. ładuj jak ci zaproponowałem,a jeśli nie winko to superka
Zmieniony przez - Pompers w dniu 2009-09-23 09:17:26
4-9 wino 50mg e2d
ale na pewno to nie bedzie ostatni, ja też myślałem że mój pierwszy bedzie ostatnim, ale jest inaczej, juz kminie drugi. nie leć na samym propie jak większość ci tu będzie radziła - strata czasu i pieniędzy. ładuj jak ci zaproponowałem,a jeśli nie winko to superka
Zmieniony przez - Pompers w dniu 2009-09-23 09:17:26
bez masy nie ma klasy
...
Napisał(a)
Ja lece na samym propie i bynajmniej na nic nie narzekam :) 3 tydzień, a zmiany są bardzo dobre i już widocznie. Nie wspomnę o sile..
na 1 cykl 2 środki łączyć to może się źle skończyć.. 1 cykl ma pokazać reakcje organizmu na SAA
na 1 cykl 2 środki łączyć to może się źle skończyć.. 1 cykl ma pokazać reakcje organizmu na SAA
Cokolwiek by nie mówili sam najlepiej wiem kim jestem
...
Napisał(a)
goginator spójrz na wymiary kolegi w profilu - to nie jest jakis tam szczypior więc byle coś go nie ruszy
bez masy nie ma klasy
...
Napisał(a)
W sumie zauważyłem teraz.. No więc chyba masz rację :) zwracam honor, nie spojrzałem..
Cokolwiek by nie mówili sam najlepiej wiem kim jestem
...
Napisał(a)
jak mial bym zrobic jeden cykl,pierwszy i ostatni to byłbym on z 10lat i przetestowal bym wszystko 

Codziennie budzę się większy, ale dzisiaj to już przesadziłem
...
Napisał(a)
problem w tym ze mam stagnacje. Chce z niej jakos wyjsc jednym cyklem
...
Napisał(a)
zrobic pierwszy cykl
meta raczej
możesz propa podbić, ale daj ankietę
i by to byl cykl ostatni
głupoty gadasz
pierwszy nigdy nie będzie ostatnim
uwierz koksom
meta raczej

i by to byl cykl ostatni
głupoty gadasz

uwierz koksom

Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
G.E.T. SUS 500 PH - relacja z cyklu 30 dni jedno opakowanie
Następny temat