Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2
Napisanych postów
123
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
951
WITAM WSZYSTKICH
WIEC ZAKUPILEM SOBIE PH A DOKLADNIE M-DROL I Epithin-E NA OSLONKI BEDE BRAL CYCLE ASSIST A PO PH BEDE BRAL T-BOLA
PRZES CALY CZAS BEDE JECHAL NA BIALKU I WITAMINACH I AMINOKWASACH PODCZAS CYLKU
MAM TEZ KILKA PYTAN ODNOSNIE TEGO CYLKU W JAKICH DAWKACH MAM BRAC M-DROL CZY PRZEZ CALY CYKL JECHAC PO JEDNEJ TABLECE CZY W DRUGIM TYGODNIU PRZEJSC NA DWIE TABLETKI I TAK SAMO NIE WIEM ZA BARDZO JAK ZROBIC Z Epithin-E.
KOLEJNE PYTANIE W KTORYM TYGODNIU POWINIENEM WRZUCIC KREATYNE
CYKL ZAMIERZAM ZROBIC TAK
1-4TYDZIEN M-DROL
3-7EPITHINE-E
8-12 TBOL
I TERAZ NIEWIEM W KTORYM TYGODNIU WLACZYC KREATYNE (MAM ZAMIAR ZAKUPIC BSN NO XPLODE)
PROSZE WSZYSTKICH O POMOC
POZDRAWIAM I ZGORY DZIEKI
Waga: 70
Wzrost: 164
Obwód klatki: 97
Obwód ramienia: 39
Obwód talii: 86
Obwód uda: 60
Obwód łydki: 39
Staż na siłowni: 2LATA
Ilość spożywanego białka: t?
Ilość spożywanych węglowodanów: ?
Ilość spożywanych tłuszczów: ?
Opis przebytych cykli sterydowych: JESZCZE NIE BYLO
Trening: MASA 3 RAZY W TYGODNIU
Cel cyklu: MASA
Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: -
Poziom BF%: ?
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): SZCZUPLY
Szacuny
2
Napisanych postów
123
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
951
za 2 tygodnie a jak myslisz jak dawkowac m-drol 1-4 1tab czy 1-2 tydzien 1 tab 3-4 2tab i nie wiem za bardzo jak dawkowac epi czy przez caly cykl jechac na jednej tablece czy zwiekszyc dawke jak tak to jak ???
Szacuny
0
Napisanych postów
209
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
54907
powiem Ci ze jade identczny cykl jak Ty, tylko ja e stane mam zamiast eptin e
wiesz zalezy jak bedzie dzialalo na Cibie, m-drol wal przez pierwszy tydzien po 1 kaps, jak poczujesz ze nic Ci nie jest jest wszystko ok to mozesz dolozyc druga, pamietaj o oslonkach na watrobe, e-stane bede walil od 3 tyg po 3 kaps dziennie, to sie dlugo rozkreca - 2 tyg
Szacuny
2
Napisanych postów
123
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
951
no ja tez mam e stane :) a oslonki ma cycle assist sluchaj gosc ze sklepu mowil ze clomid mi bedzie nie potrzebny co o tym sadzisz polecil mi t-bol juz zakupilem bede go bral zarem z kreatyna po cyklu ph.
To jest moj pierwszy cykl i czytam ze m-drol mocno bolkuje skad bede wiedzial czy mnie zablokowal jakie to uczuci zebym wiedzial co z tym zrobic