Szacuny
15
Napisanych postów
858
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
6210
Nie wiem ilu z was używa pasków , ale serdecznie polecam bo chodząc na siłkę widzę że mało osób tego używa.Szczególnie przy podciąganiu , ciągach itd daje to te 2,3 dodatkowe powtórzenia które najlepiej stymulują wzrost mięśni !!!
Jestem ciekaw Waszej opini!!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Tak, tylko ze ja jakos wole miec silne i duze przedramiona niz uzywac paskow - chyba ze podchodze pod 1 powtorzenie w martwym - wtedy tak - przy treningu - nie ma sensu.
Zreszta dzieki temu nie musze dodatkowo trenowac przedramion - od tego typu cwiczen rosna wystarczajaco szybko.
Szacuny
65
Napisanych postów
17868
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
102745
Bst ma racje kiedyś non top używałem pasków a teraz daje je tylko do robienia brzucha na drążku i do rekordów w martwym ciągu.Reszte robie bez i dzieki temu wzmacnia sie chwyt!
Pozdrawiam
KAIN
"Loved be few Hated by many But respect by all"
Szacuny
9
Napisanych postów
2988
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
27831
Ja kiedyś używałem pasków (zrobionych z pasa kyokushin:) do wielu ćwiczeń, ale teraz mam na tyle mocne przedramiona, że ograniczyłem ich stosowanie tylko do ćwiczenia kapturów. No i używałbym do martego, ale już go nie robię.
Szacuny
41
Napisanych postów
4008
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
37791
juz wiem o czym mowa - nigdy w zyciu nie zdazylo mi sie ze nie moge np. podciagnąc się na drążku bo mi dłonie puszczają. Zawsze nie mogłem, bo już plecy i ramiona nie mogły
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling
I szkoda tylko, że w noc kwietniową, Ciągnąc za sobą smród spalin,
Nie cały Związek poleciał w kosmos, A tylko jeden Gagarin
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Pogrubieni i do tego czerwoni... I nie uzywaja paskow... dla mnie osobiscie to co przeczytalem powyzej jest troche smieszne! Ja uzywam paskow i wszyscy lepsi kolesie ktorych znam tez ich uzywaja nie wspominajac juz o zawodnikach... Przedramie wysiada o wiele szybciej niz plecy i nie pozwala kontynuowac treningu. Jakos cieniutko trenujecie skoro rece Wam wytrzymuja! Ja uzywam paskow przy kazdym treningu plecow i bardzo sobie chwale, przedramie tez rosnie bardzo dobrze - nie widze zwiazku miedzy uzywaniem paskow na nadgarstki i nie rozwijaniem sie miesni przedramienia...
Szacuny
65
Napisanych postów
17868
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
102745
55555 to że "lepsi " uzywaja pasków to nie znaczy że np ja tez mam tak robić )
Najlepsi ropbia wiele rzeczy których amatorzy ni epowinni robic
Ja mam na tyle mocne przedramie że naprawdę najpierw umierają mi plecy a nigdy nie czuję bym nie mógł dokończyć seri z powodu tego że "spadam" z drążka lub wypuszczam sztange z dłoni.Więc w moim przypadku naprawdę sa mi nie potrzebne.A właśnie wzrost siły przedramion zauważyłem gdy zrezygnowałem z pasków.Używam ich tylko do rekordów w ciągach
Pozdrawiam
KAIN
"Loved be few Hated by many But respect by all"