...
Napisał(a)
Witam mogł by ktoś mi podać jaka macie odleglośc od poczatku sztangi z jeden strony do miejsca w ktorym macie reke a dokladnie jak tam gdzie trzymacie palec fack? I przy jakies sztandze to macie długosc całkowitą sztangi
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
tego jeszcze nie było;]
pytaj jakiegos pitagorasa może talesa ewentualnie picassa on sie zajmował kiedys takimi sprawami
pytaj jakiegos pitagorasa może talesa ewentualnie picassa on sie zajmował kiedys takimi sprawami
...
Napisał(a)
~24cm przy sztandze 180cm
Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu
...
Napisał(a)
Jakieś 20 km/h
Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti
...
Napisał(a)
ostanio byl podobny temat i tkos juz podawal wszystkie wymiary sztangi olimpijskiej
Only For Champions , Wroclaw / Den Haag
NASM Personal Trainer 01-05-10
FMS Expert 06-12-11
...
Napisał(a)
Chodzi generalnie o to że robie własną siłownie i robie sam sztange mam rurke długośc 2m (długa bo będize obciąznie z betonu i zostawiam gdzieś po 40 cm z każdej strony ) i teraz chciałem tak wyznaczyć gdzies miejsce na ręce i dokladnie w ktorym miejscu powinnien być srodkowy palec. Szukalem na foroum ale nie bylo dokladnie takiej odp.
...
Napisał(a)
no to sobie zmierz.. sama sztangą zrób serie.. i sprawdź jaki rozstaw bedzie dla Ciebie odpowiedni.. bo w sumie nie wiemy jakie masz długie rece ;) a co za tym idzie nie wiemy gdzie powinieneś trzymać ręce na sztandze..
...
Napisał(a)
Ja wiem czy jest sens? Przecież zapewne będziesz używał zarówno chwytu szerokiego jak i na szerokość barków, wąskiego też. Ponadto będziesz ćwiczył także inne mięśnie niż klatę
Co do sztangi-samoróbki, przyłóż szczególną uwagę na to żeby była solidna. Zbyt wielu ludzi odniosło urazy po takich zabawach przez własnie takie zaniedbania.

Co do sztangi-samoróbki, przyłóż szczególną uwagę na to żeby była solidna. Zbyt wielu ludzi odniosło urazy po takich zabawach przez własnie takie zaniedbania.
Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti
Poprzedni temat
Stojak do przysiadów za <100 zł? Żaden problem!
Następny temat
Jakie hantle kupić ?
Polecane artykuły