Waga : 80
Wzrost : 175
Obwód klatki : 103
Obwód ramienia : 36
Obwód talii : 89
Obwód uda : 63
Obwód łydki : 41
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : -
Aktywność w ciągu dnia : Szkoła - poźniej trening.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : Bieganie co 2 dzień (25 minut ciąglego biegu), 2x w tyg silownia, 1x salka (ćwiczenia rozwojowe/boks), co dziennie wieczorkiem brzuszki 4x 30.
Odżywianie : Jem na co mam ochote, ograniczam slodycze (jem sporadycznie) i jedzenie po 20.
Cel : szybka redukcja.
Ograniczenia żywieniowe : -
Stan zdrowia : żadnych problemów nie mam, aktywny tryb zycia, bieganie, plywanie, rower, silownia
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : -
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak, a nawet chciałbym się dowiedzieć które mi szybciej pomogą spalić tm. Jestem gotowy na wszystkie i chciałbym wiedzieć jakie mi najbardziej polecacie.
Stosowane wcześniej diety : -
Waga : 80
Wzrost : 175
Obwód klatki : 103
Obwód ramienia : 36
Obwód talii : 89
Obwód uda : 63
Obwód łydki : 41
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : -
Aktywność w ciągu dnia : Szkoła - poźniej trening.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : Bieganie co 2 dzień (25 minut ciąglego biegu), 2x w tyg silownia, 1x salka (ćwiczenia rozwojowe/boks), co dziennie wieczorkiem brzuszki 4x 30.
Odżywianie : Jem na co mam ochote, ograniczam slodycze (jem sporadycznie) i jedzenie po 20.
Cel : szybka redukcja.
Ograniczenia żywieniowe : -
Stan zdrowia : żadnych problemów nie mam, aktywny tryb zycia, bieganie, plywanie, rower, silownia
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : -
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak, a nawet chciałbym się dowiedzieć które mi szybciej pomogą spalić tm. Jestem gotowy na wszystkie i chciałbym wiedzieć jakie mi najbardziej polecacie.
Stosowane wcześniej diety : -