Szacuny
0
Napisanych postów
569
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2027
ja biore 2 puche i moim zdaniem nie ma lepszego produktu na rynku ktory by dawal takie efekty i byl tak dobry w smaku. Czasami po pracy jestem tak wyladowany ze ledwo ruszam rekami a ze szkoda omijac dzien treningowy to zarzucam no-xploda i mam zapas energi na nastepne 2 godziny cwiczen.Plus przyrost masy musi miec cos w sobie skoro od kad go biore bez specjalnej diety przybralem 20 funtow masy.
"Trzeba byc jak tygrys, miec respekt u innych ale byc silny"
Szacuny
4
Napisanych postów
2746
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13269
tutaj,sory ale ci tak nie odpowiem zaraz po cyklu dostalem infekcji pluc i dopiero az po 5 tygodniach wczoraj wrocilem na silownie,tak wiec spadki byly we wszystkim,ale to przez chorobe,moja wina,codziennie po silowni wracalem spocony na chate,jak bylem na cyklu to tak sila mi poszla,ale glownie co odczuwalem to pompe i energie do cwiczenia i fajnie motywuje do cwiczenia pozdro
Szacuny
3
Napisanych postów
293
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3942
a ja mam takie pytanie jeszcze do tematu wiem ze temat stary ale chciałem poruszyc pewną kwestie biore no xploda o smaku pomaranczowym nie wiem ale według mnie smierdzi okropnie i smakuje ochydnie i zbiera mnie na wymioty i na dodatek na treningu kręciło mi sie w głowie nie wiem czy tak powino być prosze o pomoc