Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

No xplode+cytocell+creatine xplode

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1773

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1036
Witam!
Potrzebuje kogoś kto podpowie mi w jakich ilościach stosować no xplode, creatine xplode i cytocell.
Głównie chodzi o cytocell bo nigdy go nie stosowałem a dostałem prawie za darmo takie połączenie jest chyba w porządku.tylko potrzebuje dokładniejszych rad co do ilości i kiedy.
Dzięki.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
DT przed treningiem xplod+xplod, po treningu cyto, DNY rano xplod kreatyna

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1036
Ok czyli jeszcze raz bo dokładnie tego nie zrozumiałem albo się pomyliłeś.
DT - no xplode i kreatyna przed treningiem po tr. cyto
DNT - kreatyna rano na czczo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 1194 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 12790
Tak

Pomogłem ? - SoG będzie mile widziany

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
To jeszcze o coś zapytam ;p
Powiedzmy tak walnę miarkę no xplode do tego 5g kreatyny po treningu cytocell i czy mogę odrazu ładować białko czy odczekać jakis czas?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
Możesz od razu, tylko zjedz do tego białka banana ze dwa.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
A co byście powiedzieli na takie rozwiązanie:
DT rano 5g kreatyny xplode przed treningiem sam NO xplode (miarka) po tr.cyto (miarka) aminokwany + białko hi tec protein 80
DNT rano 5g kreatyny xplode i po południu 5g kreatyny
Dodam,że do tego zajadam 3 razy dziennie białko i gainera Gain Bolica z Olimu

Zmieniony przez - Dawideusz w dniu 2011-11-23 16:55:35
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
aminy przed trenem z no tak to ok

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
co do tych aminokwasów to mam opakowanie 150 kaps napisane jest na pudełku zeby amac 2-3 dziennie po 6 kaps ale tak nie wyrobie takze jem 3 razy dziennie po 2kaps rano z kreta po treningu i na noc z białkiem?

Jeszcze tak odrazu zapytam co byście zrobili złapało mnie przeziębienia odżywki biorę od poniedziałku a w sumie od niedzieli czuje przeziębienie myślałem,że szybko przejedzie wszystko biorę tak jak trzeba leże w domu ale na treningi wychodzę bo nie wytrzymuje.Zastanawiam się czy może to odstawić i się wykurować do końca.Bo apetyt też jakiś nie bardzo.

Zmieniony przez - Dawideusz w dniu 2011-11-23 17:02:04
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Remik7 Ćpaj Sport
Ekspert
Szacuny 725 Napisanych postów 34667 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 254666
wykuruj sie
i wystartuj od nowa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Witam mam teraz pytanko odnośnie białka kończy mi się moja pucha protein80 hi tec a z ostatniego cyklu zostało mi wpc z ostrowi.
Czy po zakończeniu protein 80 moge kończyć cykl ostrowią czy lepiej by było dokupić protein80 ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Gainer zamiast posiłku - jaki

Następny temat

Venom 3+

Spalanie
Polecane artykuły