Witam,
Na pewno ten temat sie wiele razy przewalal, ale wiadomo, ze kazdy jest indywidualny wiec pytam o siebie.
Trening: 3 cykl (redukcyjny) 2 grupy wg. Michaila
Dieta: https://www.sfd.pl/temat266681/
BF: ok. 15% moze byc niewiele mniej
Historia: Redukuje sie tak lekko od lutego przez ten czas zgubilem 4%tluszczu (z 19 do 15) na wadze przybralem o kilgoram,waze 87 kilo.
Aeroby zaczalem miesiac temu,przewaznie bieganie,czasem rowerek stacjonarny.
Teraz redukuje sie ostrzej,znaczy na pismie
i mam pytanie co do aero.
Aeroby bede robil na czczo z rana, HIIT jak cos wieczorem przed ostatnim posilkiem.
Chcialem ulozyc to na zasadzie Aero,HIIT,aero,wolne < dobry uklad dni czy nie?
czytalem forum i sa przerozne wersje,niektore mowia, ze lepiej aero w treningowe a hiit a wolne dni robic, jeszcze inne zeby zrezygnowac calkowicie z aerobow na rzecz hiit.
I co ja mam robic zeby najefektowniej spalic tluszcz?;) oczywiscie miecha jak najmniej zeby polecialo.
HIIT czy Aero?moze razem,jak tak to kiedy?
Prosze o konstryktywne odpowiedzi i jak doradzicie tylko jedno z tych to napiszcie czemu.
Dzieki
Pozdro 666
Na pewno ten temat sie wiele razy przewalal, ale wiadomo, ze kazdy jest indywidualny wiec pytam o siebie.
Trening: 3 cykl (redukcyjny) 2 grupy wg. Michaila
Dieta: https://www.sfd.pl/temat266681/
BF: ok. 15% moze byc niewiele mniej
Historia: Redukuje sie tak lekko od lutego przez ten czas zgubilem 4%tluszczu (z 19 do 15) na wadze przybralem o kilgoram,waze 87 kilo.
Aeroby zaczalem miesiac temu,przewaznie bieganie,czasem rowerek stacjonarny.
Teraz redukuje sie ostrzej,znaczy na pismie

Aeroby bede robil na czczo z rana, HIIT jak cos wieczorem przed ostatnim posilkiem.
Chcialem ulozyc to na zasadzie Aero,HIIT,aero,wolne < dobry uklad dni czy nie?
czytalem forum i sa przerozne wersje,niektore mowia, ze lepiej aero w treningowe a hiit a wolne dni robic, jeszcze inne zeby zrezygnowac calkowicie z aerobow na rzecz hiit.
I co ja mam robic zeby najefektowniej spalic tluszcz?;) oczywiscie miecha jak najmniej zeby polecialo.
HIIT czy Aero?moze razem,jak tak to kiedy?
Prosze o konstryktywne odpowiedzi i jak doradzicie tylko jedno z tych to napiszcie czemu.
Dzieki
Pozdro 666
"Ortodoksyjność to niemyślenie, brak potrzeby myślenia, ortodoksyjność to nieświadomość" - George Orwell "1984"