Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
faftaq -ja nie pisałem że ankieta z metką dałaby identyczne wyniki - wspomniałem jedynie, że i przy takim silnym leku jest pewien odsetek na których on nie działa...
w sumie nie wiem po co "kruszyć kopię"- wynik ankiety jest jaki jest i jak sama ankieta przynosi różne głosy- tak i jej interpretacja będzie różna- z różnych wzgledów o których długo by mówić.
Szacuny
1396
Napisanych postów
35562
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
150829
zgadza się, Pan Ambroziak tak stwierdził, Ty włączyłes sie do polemiki, ja przedstwaiłem swoje zdanie.
też zgadzam się, że wynik ankiety mówi sam za siebie, jednych to cieszy bardziej, innych mniej, jeszcze innych wcale nie cieszy - ot - powymienialismy sie wrażeniami, moja kopia wciąz cała, Twoja też zapewne, niecieprliwie czekam na kolejne ankiety.
Szacuny
6
Napisanych postów
1561
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
24166
Moim zdaniem dlatego się sprzedaje w tylu sztukach ponieważ pożądna reklama swoje robi a do tego głównie kupują je osoby o bardzo niskim stażu (lub żadnym jak 2 moich kumpli) którzy nawet bez tych supli mieli by duże skoki masy i siły, a potem piszą że to HMB...
Szacuny
133
Napisanych postów
9767
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23577
Cena - zgadzam się po raz kolejny - to problem. Ale ceny surowców spadają, czego przykładem jest kreatyna.
Głuchy - faktycznie - nie jest tutaj najlepszym przykładem, bo wcina 15 g. dziennie. Strzałka - zresztą - podobnie...
Ja brałem teraz (od września) po 6 Mega Capsów, czyli ok. 7,5 g. Do tego 3 kapsy Theromo Speeda. Więcej termogeników nie mogę, bo mnie nakręcają. Spodnie z rozmiaru 44 na 34. Wagi nie kontroluję, bo to "zawracanie głowy".
Dawki na opakowaniach weryfikowane są przez Ministerstwo. Tu - niestety - obowiązuje zasada "najniższej skutecznej dawki", ekstrapolowana żywcem z farmakokinetyki. Teraz trochę podejście do suplementów diety zaczna się zmieniać, o czym świadczą nowe produkty, gdzie dawkowanie jest już wyższe. Ale jest to też trend obserwowany w farmakologii. Po prostu, dawkowanie ustalane w modelowych warunkach badawczych ulega weryfikacji w trakcie praktyki terapeutycznej. Przykład - ibuprofen - wcześniej tabletki maksymalnie po 200 mg., obecnie, co raz częściej, po 500.
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
Miętas- osd znikomego działania do tego co obiecuje producent jest b. szeroka przestrzeń.
nie tylko na hmb sie zredukowałem ale jeszcze na karnitynie.
nie liczac oczywiscie diety, odzywki białkowej, treningu wedle potrzeb.
...no i na masakrycznych dawkach kofeiny/kawa/- ale tego w takim wymiarze nie polecam nikomu, także db. duże dawki witaminy PP- to raczej wiecej dla pobudzenia- etc.
hmb jednakze wiódł u mnie zawsze prym...
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid