Biniu na jakim ty swiecie zyjesz? (bez obrazy) nie sprawdzałeś nigdy cen odzywek, suplementów na allegro?!
...
Napisał(a)
he no nie sprawdzalem :D
wiedzialem ze sa niskie ale zeby az tak to sie zaskoczylem :D
wiedzialem ze sa niskie ale zeby az tak to sie zaskoczylem :D
...
Napisał(a)
Cena HMBolon Nx 360 megacaps (300 + 60 gratis!)- 156 pln
Jedno opakowanie starczy na 3 mce suplementacji.
Zalecana dzienna porcja: 1 dawka (4 kapsułki) 1-2 razy dziennie.
1-wiec chyba lepiej bedzie brac 2 razy dziennie jakie jest wasze zdanie
2- jestem obecnie na ostatnim tygodniu suplementacji kreatyna(mono) i hmb po skonczeniu tego mialem zamiar jechac na samym hmb ale moze sprobowal bym tego lecz ze wzgledu na to ze w skladzie jest kreatyna to czy moge sie tym "suplementowac"
Jedno opakowanie starczy na 3 mce suplementacji.
Zalecana dzienna porcja: 1 dawka (4 kapsułki) 1-2 razy dziennie.
1-wiec chyba lepiej bedzie brac 2 razy dziennie jakie jest wasze zdanie
2- jestem obecnie na ostatnim tygodniu suplementacji kreatyna(mono) i hmb po skonczeniu tego mialem zamiar jechac na samym hmb ale moze sprobowal bym tego lecz ze wzgledu na to ze w skladzie jest kreatyna to czy moge sie tym "suplementowac"
"yyyyyyyyy poprosze 4 pudelka ryzu, takiego no wie pani na mase bo ja na silowni cwicze..."
...
Napisał(a)
wydaję mi się że 4 caps dziennie to troszkę mało, 2 takie porcje byłby już rozsądnym rozwiązaniem
Obecnie testuje hmb w dawce 3g/dobę, zapasu mam na ok pół roku więc po tym czasie myślę ze wyrobie sobie już swoje zdanie na temat skuteczności hmb 

> > > Go Hard... Or Go Home! < < <
test Olimp Massacra - http://www.sfd.pl/temat377802/
test Olimp Knockout + ALRI Venom - http://www.sfd.pl/TEST:_Alri_Venom_&_Olimp_Knockout_by_skorup-t331150.html
pierwszy start - http://www.sfd.pl/VI_Ostrzeszowskie_Zawody_Kulturystyczne_-_fotorelacja-t339277.html
...
Napisał(a)
Wg. mnie w zaleznosci o celow i zapotrzebowania od 4 do 12 kap. dziennie. Cena detaliczna troche wysoka, liczylem na nieco nizsza. Koniecznie wprowadzcie mniejsze opakowanie 120 lub 180 kap.
Ja juz mam w swojej glowie rozne koncepcje, poki co to teoria, ciekawe jak wyjdzie w praktyce na testerach
Mnie praktyka nauczyla napewno jedno, ocenianie suplementow zwlaszcza roznych mieszanek nie biorac ich, nie jest obiektywne. Ja czekam az sie pojawi w sprzedazy i moim najlepsza ocena bedzie rynek, wystarczy 3 miesiace by zbudowac baze wiedzy na temat danego produktu.
Odbiegajac troche od tematu, a zarazem podajac realny przyklad (jeden z wielu):
na jesieni zaskoczyl mnie swoim dzialaniem suplement GARG PVL (opowiadalem Ci Slawku o nim - pamietasz? %%%
) Niby kolejny NO Booster, czego mozna oczekiwac nowego? ---> a odczucia calkowicie inne niz po wszystkich innych wynalazkach NO
napewno zauwazycie roznice...
Pozdrawiam
GÓRAL
Ps. Jest moja prywatna opinia, firmy PVL Direct oraz Fitness Authority w zaden sposob nie gratyfikuje mnie za napisanie tych kilku zdan. To do osob, ktore wiaza mnie z kazda firma na temat, ktorej sie wypowiadam!
Ja juz mam w swojej glowie rozne koncepcje, poki co to teoria, ciekawe jak wyjdzie w praktyce na testerach

Mnie praktyka nauczyla napewno jedno, ocenianie suplementow zwlaszcza roznych mieszanek nie biorac ich, nie jest obiektywne. Ja czekam az sie pojawi w sprzedazy i moim najlepsza ocena bedzie rynek, wystarczy 3 miesiace by zbudowac baze wiedzy na temat danego produktu.
Odbiegajac troche od tematu, a zarazem podajac realny przyklad (jeden z wielu):
na jesieni zaskoczyl mnie swoim dzialaniem suplement GARG PVL (opowiadalem Ci Slawku o nim - pamietasz? %%%

Pozdrawiam
GÓRAL
Ps. Jest moja prywatna opinia, firmy PVL Direct oraz Fitness Authority w zaden sposob nie gratyfikuje mnie za napisanie tych kilku zdan. To do osob, ktore wiaza mnie z kazda firma na temat, ktorej sie wypowiadam!
>>> DORADCA W SUPLEMENTACJI <<<
Michał G. vel GÓRAL. Pomogłem, wejdź na http://www.pajacyk.pl Dzięki
...
Napisał(a)
Garg jest świetny
HMBOLON -niewykluczone ze sprawdze -choc cena faktycznie powinna byc nizsza/normalna dla zwykłych ludzi ...
o widze Góral ze teraz dla PVL robisz
---nieładnie
(to był joke)

HMBOLON -niewykluczone ze sprawdze -choc cena faktycznie powinna byc nizsza/normalna dla zwykłych ludzi ...
o widze Góral ze teraz dla PVL robisz

(to był joke)
...
Napisał(a)
Każda opinia jest cenna! O produktach konkurencji tym bardziej.
S. Ambroziak
...
Napisał(a)
po przeczytaniu tych wszystkich Waszych opini ze wszystkich stron, i tak sadze ze hmbolon bedzie miał wielu swoich zwolenników-pisze to patrzac na osoby ktore stale sie suplementuja hmb, z pewnoscia beda zachwycone ta mieszanka---mimo iz w interesie jak Wy nie jestem, mam takie zdanie ...
a co do reszty i mojego "joke" -dziwna na forum jest moda na kasowanie wypowiedzi-jakbyscie sie czegos wstydzili, bo stawiacie osobe kompetentnom w złym swietle cos sugerujac, a nastepnie kasujecie wypowiedzi ktore mogłyby podwazyc Wasze zdanie,tatkie sugestie raczej nie sa wporzadku-mały offtop -juz nie mieszam,doszukujcie sie dalej ...
pozdrawiam
a co do reszty i mojego "joke" -dziwna na forum jest moda na kasowanie wypowiedzi-jakbyscie sie czegos wstydzili, bo stawiacie osobe kompetentnom w złym swietle cos sugerujac, a nastepnie kasujecie wypowiedzi ktore mogłyby podwazyc Wasze zdanie,tatkie sugestie raczej nie sa wporzadku-mały offtop -juz nie mieszam,doszukujcie sie dalej ...
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Czy można prosić o informację dla jakiej wagi ustalono tę dawkę 4 kaps. dziennie? Rozumiem, że wskazując ją na opakowaniu musicie to jakoś uśredniać. Musze powiedzieć, że bardzo interesuje mnie ten produkt jako stały suplement w SW zwłaszcza w połączeniu z BCAA. Co o tym sądzicie?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
PREMIERA GO4IT !
Następny temat