Szacuny
249
Napisanych postów
41358
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
126219
jest jeden problem (znow)
jesli jestes na biezaco z niedozwolona chemia (twoj organizm niekoniecznie ty sam :D) to suple te dozwolone niewiele moga zaoferowac w podobnym celu w jakim stosowales chemie niedozwolona
ale TY rowniez to wiesz
Szacuny
3607
Napisanych postów
36619
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
261224
wiem Biniu wiem ale nie wiem czy Wy wiecie, ze stosowanie niedozwolonych srodkow wcale nie przekresla odczuwalnego dzialania suplementow
bierzesz koks to suple nie dzialaja, to jest MIT czy tam stereotyp jeden wielki kit!
oczywiscie mowie o lekkim wspomaganiu nie o mega bombach jakie prosi daja jestem przekonany, ze pomimo bycia ON ladnie mi wejdzie planowany cykl suplementacyjny booo... zawsze wchodzi czy to ON czy tez nie
koniec o/t jak ktos ma jeszcze jakies propozycje to chetnie rozwaze
Szacuny
133
Napisanych postów
9767
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23577
Wiadomo, że przy koksie suple też są potrzebne. Zapewne SA bez kreatyny zadziałają słabiej. Dochodzi do tego osłona prostaty, gruczołow sutkowych i wątroby, np. tribulusem, soją i sylimaryną. Potem tzw. "odbloki" to też kolejny temat - tribulus, antyestrogeny. Tu też może być pomocny HMB, najlepiej z ALC, bo oba te suple stymuluja produkcję testosteronu. Ale najlepiej to trzymać się od koksu z daleka.
W maju będzie u Darka konferencja poświęcona w całości tym zagadnieniom.