Szacuny
133
Napisanych postów
9767
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23577
Jórek - tak jak kocham Śląsk i Ślązaków ( mam tam wielu, wspaniałych kumpli) - to takiego syfu jek na dworcu w Katowicach nie widziałem nigdzie!!! Chyba, że coś się zmieniło, bo ostatni raz byłem tam bodzaj rok temu?... Dla pocieszenia - na Centralnym w Warszawie nie jest wiele lepiej.
Szacuny
42
Napisanych postów
6988
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
52689
nie zebym sie skarzyl, ale jak rozmawialismy o dywersyfikacji portfela produktow w zaleznosci od marki i jej pozycjonowania to bylo narzekanie na offtopic, za to gadka o brudnych dworcach trwa w najlepsze
Szacuny
1
Napisanych postów
75
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4934
Sorry panowie, że przerywam tę wielce intrygującą dyskusję o dworcowej prostytucji, ale mam pytanie dot. HMBolonu. Otóż otrzymałem wczoraj w prezencie od małżonki ten specyfik i bardzo się zdziwiłem, że opakowanie nie miało folii zabezpieczającej pod nakrętką. Wygląda jakby tej folii nigdy tam nie było albo została bardzo dobrze usunięta. Zakup w legalnym znanym 3miejskim sklepie. Pytanie 1 czy w HMBolonie ta folia powinna być jak w innych produktach Olimpu? 2 czy jest jakaś dostępna dla laika metoda weryfikacji, że w kapsułce jest faktycznie HMBolon - poza ohydnym smakiem