mam do sprzedania bardzo tanio nowe monitory LCD firmy Nec lcd 93v 19 Cali za 600 zł i 17 cali NEC 170v za 500 zł. Kontakt tylko i wyłącznie telefoniczny na nr 515 733 081. Lokalizacja Warszawa.
...
Napisał(a)
Witam,
mam do sprzedania bardzo tanio nowe monitory LCD firmy Nec lcd 93v 19 Cali za 600 zł i 17 cali NEC 170v za 500 zł. Kontakt tylko i wyłącznie telefoniczny na nr 515 733 081. Lokalizacja Warszawa.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
atrakcjne ceny, jak uda mi sie pieniadze zalatwic to biore :)
mam prosbe jak sprzedasz ktorys z nich albo oba to daj znac w tym poscie ok?
pozdrawiam
mam prosbe jak sprzedasz ktorys z nich albo oba to daj znac w tym poscie ok?
pozdrawiam
...
Napisał(a)
może będe chetny, masz tylko te 2 czy ileś tam sztuk z danego modelu? i wysyłka czy odbiór osobisty?
...
Napisał(a)
kupuje nowego kompa po nowym roku , bedzie mi potrzebny tez lcd 19''
jak coś bys miał napisz w tym temacie...nie bede teraz kupował monitora, bo komp ważniejszy
jak coś bys miał napisz w tym temacie...nie bede teraz kupował monitora, bo komp ważniejszy
http://www.sfd.pl/TEST_spalacz_REDOX_EXTREME-t1165501-s45.html - redukcja 2018
http://www.sfd.pl/-t1090712-s450.html -> blog treningowy
...
Napisał(a)
zainteresowany 19"
napisz mi tylko czy są w kartonach czy nie?
Zmieniony przez - TYSON w dniu 2006-12-02 20:14:16
napisz mi tylko czy są w kartonach czy nie?
Zmieniony przez - TYSON w dniu 2006-12-02 20:14:16
...
Napisał(a)
Mnie teś interesuje, czy oryginalnie zapakowane, czy są na gwarnacji i czy wystawiasz fakturę ?
"masz swą wolę w komplecie z honorem"
...
Napisał(a)
Witam,
Monitory są nowe w kartonach i obięte są gwarancją.Wszelkich informacji udzielam telefonicznie.
Monitory są nowe w kartonach i obięte są gwarancją.Wszelkich informacji udzielam telefonicznie.
Polecane artykuły