Szacuny
0
Napisanych postów
163
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2533
ogladnij jakis sobie filmik na YT jak kolesie cwicza to odrazu bedziesz miec chec zlapania za sztange, bynajmiej mi to pomaga jak mam okres zalamki i nie chce mi sie na silke isc.
Dąż do takiego wyglądu o jakim marzyłeś, a nie do takiego który ci narzucono
Szacuny
38
Napisanych postów
2551
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
31384
Przemyski, kofeinka to jest to.
Ale 200mg rano, 200 przed tren. kolo 15.00 wczoraj i po MC myslalem tylko zeby spac Czasem nic nie pomaga, tylko "silna slaba wola".
Teraz filmiki Roberta sa na topie i dosc pozytywnie wplywaja na mnie
Szacuny
1
Napisanych postów
157
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1316
Moim zdaniem powinienyś dać sobie spokój z 2-3 tyg. tak żeby odpocząć od tego wszystkiego. Po tym czasie zdecydujesz co dalej robić może znajdziesz inne hobby, a może będzie Cię znowu ciągło do ćwiczeń.
Szacuny
497
Napisanych postów
18907
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
65886
Webcam ja sobie robiłem takie przerwy przymusowe (wyjazdy do pracy na wakacje) po powrocie przywitania i znalazłem inne hobby w knajpie przy kuflu z piwem i przez to uciekło mi ponad 2 lata treningów w sumie (bo czasami miałem przebłyski i znajdowałem czas dla żelastwa)
Szacuny
1
Napisanych postów
157
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1316
SasiadxXx są różni ludzie. Ja zaczynałem ćwiczyć z 3 lata temu z 5 kumplami nie było sie gdzie pomieścić teraz jest nas dwóch. 3 zrezygnowało bo znalazło inne zajęcie tzn. jeden maluje aerografem, drugi remontuje motocykle typu Mz Wsk itp.., a trzeci sie stoczył pije i ćpie mieszka gdzie sie da.