Kupiłem to carbo i tauryne ale narazie tego nie biore bo przestałem ćwiczyć za pare dni jade na wakacje później jak wróce to dopiero biore sie porządnie za trening + suplementy. Tak myśle że to 1 carbo i 100kap z olimpu tauryny to mi nie starczy. No bo 50g carbo po każdym treningu i 50g naczczo do popijania kretki to długo nie pociągne

a tauryne to 4kap (po 500mg) też do każdej porcji kreatyny tak? Więc musze dokupić jeszcze carbo i tauryne. No i jeszcze jedno pytanie jak dawkować te kretki. Zdecydowałem się jednak na kreatyne w megacapsach z olimpu bo jakoś ta z vitalmaxa boje sie że nie zadziała (pewnie bez podstawnie ale po co sie mam bać

) ZMA apteczne czyli 1kap zincas forte + 4tab filomag b6 i jeszcze
jakie witaminy do tego kupić? Ostatnio to biore Multiwitamine musującom z Zdrovitu z rana po śnidaniu. Może są jakieś lepsze witaminki a jak nie to czy te zdrovitu nie brać na noc razem z aptecznym zma? Hmmm o co by tu jeszcze zapytać
Podsumowując:
Jak brać CP i kreatyne w MC?
cell pumpa codziennie po 10g? 5g naczczo i 5g po treningu w nietreningowe między posiłkami
mono 5g na czczo i 5 po treningu a w nietreningowe tylko 5 g naczczo
do każdej porcji kreatyny 50g carbo + 4tabsy taurynki?
zma apteczne na noc + witaminy musujące te co mam czy jakieś inne kupić i czy brać je po śnidaniu czy na noc razem z zma?
a tak wogóle to mam jeszcze 132 kapsy m3 creatine z bx i może by to jeszcze dorzucić do tego powyższego cyklu?
z góry dzięki za wszystko