Czesc wam w dziale suple!:) Od listopada zaczynam cykl aha to tak Staż to 4 lata z przerwa na zabiegi czyli 3 lata pelnego treningu no i 6 roku nie systematycznie odrazu sie przyznaje moje przebyte cykle na kreatynach bez Saa jescze :) no to tak:
Pierwszy Cykl
po 4 miechach cwiczac wiem ze zle zrobilem bo kasa w błoto no to wzielem 400 g mono 2x dziennie (głupota)
Drugi Cykl
cykl jakos staż 8mc-1rok
Horse Power+nano vapor podziałalo szczerze to nawet popmujaco ale nie wiem które dobrze tak zadziałało ale masy 0
Cykl nr 3
staz 1,6 roku
Mono Mega Caps2x+Shock therapy efekt niezły siłowy ale znowu 0 masy chodz dieta była
Cykl 4
2,5lata stażu Cykl
2xCell Pump dieta uzupełniana Gainerem Waga coś ok 2.5 kg do przodu i wymiary sie polepszyly ale nie na dugo wiec
Wiec tak obecnie jest po sezonie:)
czyt. fizycznej pracy u wujka wiec kasy na suple jest
Wymiary Przed Sezonem to tak:
Waga 85 kg
Wzrost 189cm
Obwód Ramienia 39 cm
Udo - 61 cm
P.S dodam ze mam problem z rozbudowa barków brał ktos trening z podwieszonych-''Porusz swoje Barki'' jak tak to prosze o rade
Forma po Wakacjach na stan dzisiejszy dodam ze nie piłem alkoholu przez 2 miechy wypilem 2 redsy wiec o to wymiary :
Waga 79 kg
Obwód Ramienia 36.5 cm
Udo u tu mnie zmartwilo schudla noga 59cm
Wycisk przez 3 lata to taki
Siła słabo idzie na klatke :
Klata 110-1x
MC-165-1x
Przysiad jest róznie ale rekord to 101.5kg 2-x max moze bym 105 wziol.
Wiec mam takie pytanie z przeczytania artow.co wybrac sobie na cykl zalezy mi na poprawie masy wagi Umiesnienia widocznego no i siły z przewaga na to 2 :) moje ODŻYWY to takie Cykl na
Man Clout 1x + Mono w proszu + Bsn No Xplode 1x
Hosre Power1x + No Shotgun1x ew. jakies mono do tego
Xpand + No Xplode ew. jakies mono do tego
Prosił bym was o porade bo wypisałem chyba wszystko co ważne Czekam na wasze opinie z suplami i ten trening na bary jak ktos mial zastoj Pozdrawiam Paweł
Pierwszy Cykl
po 4 miechach cwiczac wiem ze zle zrobilem bo kasa w błoto no to wzielem 400 g mono 2x dziennie (głupota)
Drugi Cykl
cykl jakos staż 8mc-1rok
Horse Power+nano vapor podziałalo szczerze to nawet popmujaco ale nie wiem które dobrze tak zadziałało ale masy 0
Cykl nr 3
staz 1,6 roku
Mono Mega Caps2x+Shock therapy efekt niezły siłowy ale znowu 0 masy chodz dieta była
Cykl 4
2,5lata stażu Cykl
2xCell Pump dieta uzupełniana Gainerem Waga coś ok 2.5 kg do przodu i wymiary sie polepszyly ale nie na dugo wiec
Wiec tak obecnie jest po sezonie:)
czyt. fizycznej pracy u wujka wiec kasy na suple jest
Wymiary Przed Sezonem to tak:
Waga 85 kg
Wzrost 189cm
Obwód Ramienia 39 cm
Udo - 61 cm
P.S dodam ze mam problem z rozbudowa barków brał ktos trening z podwieszonych-''Porusz swoje Barki'' jak tak to prosze o rade
Forma po Wakacjach na stan dzisiejszy dodam ze nie piłem alkoholu przez 2 miechy wypilem 2 redsy wiec o to wymiary :
Waga 79 kg
Obwód Ramienia 36.5 cm
Udo u tu mnie zmartwilo schudla noga 59cm
Wycisk przez 3 lata to taki
Siła słabo idzie na klatke :
Klata 110-1x
MC-165-1x
Przysiad jest róznie ale rekord to 101.5kg 2-x max moze bym 105 wziol.
Wiec mam takie pytanie z przeczytania artow.co wybrac sobie na cykl zalezy mi na poprawie masy wagi Umiesnienia widocznego no i siły z przewaga na to 2 :) moje ODŻYWY to takie Cykl na
Man Clout 1x + Mono w proszu + Bsn No Xplode 1x
Hosre Power1x + No Shotgun1x ew. jakies mono do tego
Xpand + No Xplode ew. jakies mono do tego
Prosił bym was o porade bo wypisałem chyba wszystko co ważne Czekam na wasze opinie z suplami i ten trening na bary jak ktos mial zastoj Pozdrawiam Paweł