Dobra Czyli No xplode Clout i git:) z dieta to jak pisałem kto jescze tak zmienia sobie potrawy?
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
zeby nie byly monotone wszystko jak jest rozpisane codziennie jesc to samo ja sobie zmieniam ale nie wyliczam sobie zapotrzebowania a ty ??
...
Napisał(a)
nie wyobrazam sobie bym mogl codziennie jesc to samo. jest to nawet niezdrowe ipo prostu mega nudne. przykladowo: raz po treningu jem ryz+wpc+rodzynki, innym razem wołowine z ziemniakami, jeszcze innym - piers z kurczaka z makaronem....
zapotrzebowanie mniej więcej znam na pamięc. obliczam czasem kalorycznosc jadlospisu w calosci i poszczegolnych potraw. aktualnie jestem na etapie "diety intucicyjnej"
zapotrzebowanie mniej więcej znam na pamięc. obliczam czasem kalorycznosc jadlospisu w calosci i poszczegolnych potraw. aktualnie jestem na etapie "diety intucicyjnej"
...
Napisał(a)
aha ale jezeli bede sie trzymal zasady Poprawnego odzywiania to także jest szansa na prztycie
kurde co sie kupi tej piersi to jeden dzien i juz niema
kurde co sie kupi tej piersi to jeden dzien i juz niema
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!