Cały czas przymierzam się do 3 cyklu na krecie za mną mono i jabłko OLIMPU. Do wydania będzie jakieś 400zł. Odstęp od ostatniego cyklu będzie wynosił 2 miesiące. Niewiem czy zrobić sobie jakiś wypaśny cyklik oparty na wypasionych stackach.... czy też może poprostu zrobić sobie super cyklik na mono jakimś dobrym(do tego jakieś dodatki). Co o tym myślicie ?? Mam 17 lat, zależy mi na jak największej masie oraz sile, od początu roku przybrałem 10 kg masy z tego jakieś 2 kg tłuszczyku.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
weź jakąś mocniejszą kretke bo mono może już słabo zadziałać bądź wcale
damy rade... jak Bob budowniczy da radę to my też :D
...
Napisał(a)
panu wyżej dziękujemy
bierz mono, w porównaniu do staków efekty będą bardzo zbliżone a zaoszczędzisz sporo pieniędzy
bierz mono, w porównaniu do staków efekty będą bardzo zbliżone a zaoszczędzisz sporo pieniędzy

"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"
...
Napisał(a)
zjadłem w życiu sporo kretki więc wiem co mówie
...
Napisał(a)
no chyba jednak nie wiesz mono to super sprawa jak sie dobrze bierze jest dieta trening to idzie ładnie nie ma tak ze mono ostro odstępuje jablku czy etylowi z tego co czytałem i z praktyki wiem ze mono jest dla mnie najlpeszą kretą ale na jednego działa mono a drugiemu bardziej jabłczan czy jeszcze jakas inna forma pasuje
http://www.sfd.pl/Pare_fotek-t589899.html MOJE ZDJĘCIA!
...
Napisał(a)
oczywiście kreatyna to kreatyna.
A jak zalezy Ci na pobudzeniu (własnie takie substancje m.in. zawieraja stacki) to kup sobie kofeine w tabletkach, albo strzel mocna kawe przed treningiem.
W stackach jest duzo zabawek które sa miłe ale efekt koncowy porównywalny ze zwykłym mono/jabłko.
pzdr
A jak zalezy Ci na pobudzeniu (własnie takie substancje m.in. zawieraja stacki) to kup sobie kofeine w tabletkach, albo strzel mocna kawe przed treningiem.
W stackach jest duzo zabawek które sa miłe ale efekt koncowy porównywalny ze zwykłym mono/jabłko.
pzdr
...
Napisał(a)
jak dla mnie kreta to placebo
wystarczy dużo białka, węgli w diecie i masa idzie lepiej jak po krecie
wystarczy dużo białka, węgli w diecie i masa idzie lepiej jak po krecie

...
Napisał(a)
"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"
...
Napisał(a)
to jakie mono byście polecili ??? które jest najbardziej pożądane wśród monohydratów ? może jakieś creapure albo kre alkalyn ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Nitro II 1100g + cm3 180, czy nitro energizer 1100g + cm3 180
Następny temat