witam :) mam pytanie dotyczace miesni brzucha, a mianowicie jak czesto go cwiczyc ? bo czytalem rozne opinie w internecie i niektorzy pisza ze codzienne a niektorzy ze z odstepami :/:/ i sam juz nie wiem jak go cwiczyc ? z gory thx
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja ćwiczę z przerwami, każdy mięsień musi się regenerować, mięśnie brzucha też :)
"Bóg jest martwy."
Fryderyk Nietzsche
...
Napisał(a)
ale cwiczyc wtedy co inne partie miesni ? np: pon . sroda i piatek po treningu ? i jakie jest najlepsze ćwiczenie na miesnie brzucha? szczegolnie na poczatek zeby zrzucic tkanke tluszczowa a potem sobie wyrzezbic
...
Napisał(a)
3 razy w tygodniu. Więcej razy w przypadku planów na wzmocnienie brzucha takich jak AW6 czy ABS II.
...
Napisał(a)
a jaki masz cel? bo ja bym robil ABSII zeby rozbudowac ladnie miesnie brzucha z rownie ladna rzezba a potem A6W na ostateczny szlif:) po co bawic sie w te brzuszki i sklony jak mozgi opracowaly piekne systemy treningowe jak te wymienione.
Twoje mięśnie nigdy nie mogą byc za duże...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!