Witam !!! szukalem w wyszukiwarce ale nie znalazelm takiego tematu. Mam powazny problem, ostatnio ozbaczyelm z emoje bicepsy sa krzywe, mianowicie lewy jest wiekszy a prawy mniejszy (jestem praworeczny). Wiecie moze jak to wyrownac, bo to naprawde mocno widac :/ Z gory dzieki za rady :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie masz co się stresować
Chyba większość ludzi ma różnicę w obwodzie.
Zmierz i napisz jaka to różnica, ja mam 1,5cm różnicy i nie przejmuję się tym.
Pozdrawiam.

Zmierz i napisz jaka to różnica, ja mam 1,5cm różnicy i nie przejmuję się tym.
Pozdrawiam.
hmmm :)
...
Napisał(a)
Dodam tylko żeby nie przyszło Ci do głowy dawanie wiekszego ciężaru do jednej ręki jeśli różnica nie jest wielka to się tym nie przejmuj wielu ludzi ma delikatne różnice w rozmiarach mieśni
pozdro
pozdro
...
Napisał(a)
swider111u mnie 1cm... Ale jak mowicie ze nie ma sie czym martwic to ok juz jestem spokojny :P:P Dzieki za odpowiedzi :)
...
Napisał(a)
spoko 1 cm to nic , nie ma się czym przejmowac
pozdro
pozdro
...
Napisał(a)
Fleex Wheeler był symetryczny. I został za to nazwany sułtanem symetrii. Taki mega przydomek, bo symetryczność jest niezwykle rzadka.
Jak się przypatrzysz na zdjęciach - to i zawodowi kulturyści mają różnicę w bicepsach.
Jak się przypatrzysz na zdjęciach - to i zawodowi kulturyści mają różnicę w bicepsach.
...
Napisał(a)
A wiesz ze nigdy nie zwracalem na to uwagi... Ale dzieki i zobacze na fotkach :)
...
Napisał(a)
Moze dokladnie tego na fotkach nie widac ale w opisach sa czasem rozmiary dwoch bicepsow i jest roznica zawsze :) Pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!