Cze wszystkim.Sam już nie wiem jak to jest.Kumpel sprzedal mi opakowanie z napisem KERATYNA i powiedzial ze to srodek na przyrost siły i masy.Teraz dowiaduje się że owy środek nazywa się kreatyna :-/ Jak to jest?Czy jest między tymi środkami jakaś róznica?Czy to jest to samo? Aha biorę już 3 tygodnie 2x po 10g i jakoś efekty znikome.Moze trzeba wziasc tego wiecej? Proszę o pomoc specjalistów.Z góry THX
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie wierze ze to piszesz
znowu kolejny Paweł ktory chańbi moje imie
Stary..nazywa sie to kreatyna a wiecej szukaj w wyszukiwarce
P.S masz sprytnego kumpla (czyt. naciągacza) =D

znowu kolejny Paweł ktory chańbi moje imie
Stary..nazywa sie to kreatyna a wiecej szukaj w wyszukiwarce
P.S masz sprytnego kumpla (czyt. naciągacza) =D
...
Napisał(a)
czyli kolo mnie oszukał? z tymi włosami bym się nie cieszyl (wypadają) :(
...
Napisał(a)
Kolega dobrze cie wyszczelil tak to jest jak kupuje sie cos w ciemno:)Pozdrow kumpla :D
Maximus!!!
Sila Sila Sila:D
...
Napisał(a)
"Sam już nie wiem jak to jest.Kumpel sprzedal mi opakowanie z napisem KERATYNA i powiedzial ze to srodek na przyrost siły i masy"
swoją

swoją

bunchet
...
Napisał(a)
ale smieszne. gorzej jak mi to jakos zaszkodzi.orietuje sie ktos czy nadmiar keratyny moze spowodowac jakies skutki uboczne ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!