Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
141
Witam. Od tego tygodnia trenuję na siłowni (wcześniej trenowałem jakieś 2 miesiące, ale wg. innej rozpiski) pod okiem trenera judo, typowo na siłę (trochę na masę mięśniową i wytrzymałość)
Chciałbym sobie kupić coś, co spowoduje szybki i znaczny przyrost siły. Co polecacie?
Horse Power czy może jakieś inne kreatyny, stacki czy jeszcze coś innego?
Zależy mi na znacznym, regularnym i dość szybkim przypływie siły.
Mam ograniczone fundusze, ale myślę, że 100-150 zł znajdzie się, a chciałbym kupić coś co starczy na dłużej (25-40 dni).
Kilka info o mnie.
Wzrost - 175 cm
Waga 68-69 kg
1. Siłka - 2x w tygodniu (Zarzut sztangi na barki, martwy ciąg, przysiady ze sztangą, ćwiczenia na brzuch) - 5 serii po 6-8 powtórzeń
2. Judo/Ju-Jitsu 3x w tygodniu + lekka siłka po każdym treningu (drążek i pompki francuskie)
3. Drążek 3x w tygodniu (przed każdym treningiem judo)
Pozdrawiam
Zmieniony przez - Nourgab w dniu 2010-08-13 16:52:03
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
141
Może nie sprecyzowałem. Judo trenuję od dłuższego czasu (łącznie z 6 lat będzie), Drązek w domu od kilku miesiecy, do tego dołożyłem jeszcze siłkę. Ogólnie z wysiłkiem itd jestem ograny trochę itd. Ale jeśli pomimo to, i tak za wczesnie na suple to okej :) Tylko po prostu powiedzcie w co najlepiej miałbym zainwestować w przyszłości.
Szacuny
6
Napisanych postów
956
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
13062
Do mnie wlasnie przyszla paka z shock therapi i cm3(po malym cyklu 5 tygodniowym saa...ups hi hi jak znalazl),chcialem kupic nox-pumpa i dominatora ale troszke duzo kasy,tylko boje sie tego smaku shock therapi bo niby nie zaciekawy a mnie juz nitrobolon przerazal,no ale w poniedzialek okaze sie jak smakuje!
Szacuny
19
Napisanych postów
4315
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
26980
kup universala albo vitalmaxa albo jeszcze jakąś, ale universal sprawdzony
kapsy=proch wiec jak Ci wygodniej
4 tygodnie za krótko 6-8
tauryny nie bierz