Kto z was stosował z olimpu kreatyne "Krealkalyn" i CM3 z treca powiedzcie mi co jest lepsze i jakie po nich efekty .. ponoć krealkalyn to niby silna kreatyna.. a cm3 niby dobre..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ale przy dobrym odżywianiu te dodatki mogą pomóc w odżywianiu mięśni i teoretycznie przyczynić się do rozwoju masy.
Ale kreatyna to kreatyna-każda będzie działać podobnie, większość zależy od diety, treningu.
Zmieniony przez - KOTC w dniu 2010-01-19 19:56:51
Ale kreatyna to kreatyna-każda będzie działać podobnie, większość zależy od diety, treningu.
Zmieniony przez - KOTC w dniu 2010-01-19 19:56:51
[][][]--140kg--[][][]
...
Napisał(a)
efekty podobne - przy podobnych dawkach
nie ma silniejszych i slabszych kreatyn
nie ma silniejszych i slabszych kreatyn
...
Napisał(a)
wszystko jedno, KA jest tylko drozsze od jabłczany czy mono.
Nawet najtwardsi mają chwile kiedy potrzebują klęknąć...
...
Napisał(a)
noo ale porownac krealkalyn a cm3 musi byc jakas roznica.. ? cos musi byc lepszE?
...
Napisał(a)
noo ale porownac krealkalyn a cm3 musi byc jakas roznica.. ? cos musi byc lepsze? tylko ze krealkalyn jest drogie.. a cm3 tanie..
...
Napisał(a)
faf juz ci wyjaśnił - nie ma silniejszych i słabszych kreatyn.
Nawet najtwardsi mają chwile kiedy potrzebują klęknąć...
...
Napisał(a)
noo wiem wiem fakt. ale dlaczego koles w sklepie z odżywkami mówi że jak ktos zaczyna to lepiej zaczac ze slabsza kreatyna a dopiero pozniej krealkalyn ?
...
Napisał(a)
pewnie chodziło mu o to zeby zacząc od prostej formy czyl np. mono a nie od stacka kreatynowego;)
,,Suck It Up"
...
Napisał(a)
noo wiem wiem fakt. ale dlaczego koles w sklepie z odżywkami mówi że jak ktos zaczyna to lepiej zaczac ze slabsza kreatyna a dopiero pozniej krealkalyn ? hmmm ??
...
Napisał(a)
Dlatego, że albo się nie zna, albo chce zarobić-nie ma mocniejszych i słabszych kreatyn.
[][][]--140kg--[][][]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Połączenie AMINOSTAR Whey Protein 85 z BSN No-Xplode AVPT
Następny temat