no tak koniu, "wszystko", czyli wszystko co jest potrzebne by osiągnąć cel, który sobie postawimy, intuicyjnie wiadomo, że chodzi tu o pewne minimum wiedzy... czyż nie tak? :D:D:D
...
Napisał(a)
nie można tego wykluczyć.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Moi drodzy, wytłumaczcie mi takie to zjawisko: Chudłem sobie elegancko i od poniedziałku zacząłem chodzić na siłownie. Treningi robię sobie całkiem ciężkie ale raczej bez aerobów. Następnego dnia po treningu zauważyłem skok wagi i tak jest do teraz. Jestem dopiero po dwóch treningach a waga podskoczyła o 0,7 kg. O co to chodzi? Diety przestrzegam jak dotychczas i spodziewałem się, że spadek raczej przyspieszy, a tu okropna niespodzianki i do góry!!!!
...
Napisał(a)
a jak obwody przy tym ? jeśli z brzucha spada, to może mięśnie zaczynają się rozwijać :)
mięśnie ważą więcej niż tłuszcz
Poza tym, po co się codziennie ważyć ? nie lepiej raz na tydzień/dwa robić kontrole ?
mięśnie ważą więcej niż tłuszcz
Poza tym, po co się codziennie ważyć ? nie lepiej raz na tydzień/dwa robić kontrole ?
...
Napisał(a)
kompleksgrubasaMoi drodzy, wytłumaczcie mi takie to zjawisko: Chudłem sobie elegancko i od poniedziałku zacząłem chodzić na siłownie. Treningi robię sobie całkiem ciężkie ale raczej bez aerobów. Następnego dnia po treningu zauważyłem skok wagi i tak jest do teraz. Jestem dopiero po dwóch treningach a waga podskoczyła o 0,7 kg. O co to chodzi? Diety przestrzegam jak dotychczas i spodziewałem się, że spadek raczej przyspieszy, a tu okropna niespodzianki i do góry!!!!
wagą nie ma co się sugerować, zwłaszcza w tak krótkim okresie czasu.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
...
Napisał(a)
iesz co... nie mierzylem sie ostatnio. Ale prawie kilogram miesci po 2 treningach? Chyba raczej mało prawdopodobne. Tzn cały czas mięsko podlewem i białeczkiem i bcaa, no ale bez przesady. Co prawda, to mam predyspozycje do rośnięcia i to bardzo dobre, bo szybko mięso mi rośnie, ale 0,7 kg w 4 dni? nadal chyba bez przesady :P :P :P :P
...
Napisał(a)
waga to nie tylko mięśnie i tłuszcz, ale wiele innych składowych, głównie to one mają wpływ na jej wahania w krótkim okresie.
...
Napisał(a)
ok Koniu, czym się więc mam sugerowac? zacząć się mierzyć centymetrem, czy urządzeniem do tego przeznaczonym częściej mierzyć poziom tkanki tłuszczowej? (choć szczerze mówiąc wydaje mi się, że te wszystkie urządzenia do pomiaru tłuszczu i BMI to ch**a warte są)
...
Napisał(a)
centymetr. 

...
Napisał(a)
ok, więc od dzisiaj waga idzie w odstawke :) dzięki wam bardzo Byczki ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!