Szacuny
32
Napisanych postów
3159
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
25123
Przebrnąłem przez to wszystko - masz jakiś dziennik z codziennymi wypiskami ? Coś tam wspominałeś o nim.
Co do wyglądu to fajnie mieć jakiś wzór do naśladowania tak jak sobie wybrałeś...nawet jak nigdy miałbyś tak nie wygladać ale po drodze jest dużo powodów do zadowolenia i tak: od progresu w liczbach, później w lustrze, w obciążeniach, w kondycji, w samopoczuciu...aż na końcu w sylwetce z której jesteś już w pełni dumny (mimo że nie będzie to i tak ten wzór który obrałeś na starcie).
Szacuny
1
Napisanych postów
57
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
666
Niestety nie prowadzę dziennika. Był taki plan na początku, bo obawiałem się o moją motywację. Gdy już przebrnąłem przez najtrudniejszy okres, dostrzegłem reakcje organizmu na to co jem, nie jest już potrzebny. Postaram się natomiast wrzucać tutaj zdjęcia i opisywać efekty co jakieś 2 tygodnie, gdyż wydaje mi się, że to adekwatny okres do rejestrowania ewentualnych zmian. Jutro także pofotografuję moje żarcie - tzn jak wygląda to co jem, no i oczywiści zamieszczę to tutaj :) A jeżeli chodzi o wzór, to oczywiście, że warto mieć ogląd tego do czego się dąży. Myślę, że teraz uda mi się to zrobić. Non stop do ucze się wielu nowych rzeczy, eksperymentuje na swoim ciele. Bardzo mi w tym wszystki pomaga dziewczyna. Ją bardzo interesuje cały ów proces :)
Szacuny
1
Napisanych postów
57
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
666
Krótkie sprawozdanie po 8 tygodniach Teraz (po 8 tygodniach) wygląda to tak Dane mnie dotyczące: Wiek – 26 lat Wzrost – 188 cm Waga – 103,9 kg Tłuszcz – 24,8% BMI – 29,4
Wymiary: Udo – 63 cm Talia (pępek) – 100 cm Klatka piersiowa – 113 cm Szyja – 41 cm Ramię – 33,5 luźne / napięte 40 cm
Zdaje się, że wszystko idzie w dobrym kierunku i całkiem szybko. Puki co nie będę stosował żadnych wspomagaczy :)