Witam, potrzebuję pomocy!!! Mam dość bycia grubasińskim. Ogólnie jestem zniechęcony, bo dopada mnie straszne jojo. Mam pracę niezmiernie absorbującą i do tego siedzącą. Nie dam rady poświęcić paru godzin dziennie na ćwiczenia... Potrzebuję schudnąć jakieś 30-40 kilogramów. Czy macie jakieś pomysły?
Waga: 130
Wzrost: 179
Obwód klatki: 120
Obwód ramienia: 32
Obwód talii: 127
Obwód uda: 76
Obwód łydki: 50
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 26%
Aktywność w ciągu dnia: Biuro, Biuro, Biuro...
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Aeroby, rower, spacer
Odżywianie: Wcześniej - smacznie ale niekoniecznie tłusto; obecnie - 1000 kcal
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: -
Stan zdrowia: Po astmie miałem kurację hormonalną; w czasie ataku astmy w 2 tygodnie poleciało mi ... 18 kg!!! Następnie w ciągu 3 lat - waga pomimo wysiłku wzrosła do 105 kg
Preferowane formy aktywności fizycznej: Nie wiem
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Dyma Burn Extreme i coś jeszcze - nie pamiętam
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Tak, jak najskuteczniejszych
Stosowane wcześniej diety: Dieta z zupką selerową; odstawiłem też ostatnio ziemniaki i pieczywo... mizerne zabiegi odchudzające, ale na tyle mnie stać w ramach zajęć codziennych.
Waga: 130
Wzrost: 179
Obwód klatki: 120
Obwód ramienia: 32
Obwód talii: 127
Obwód uda: 76
Obwód łydki: 50
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 26%
Aktywność w ciągu dnia: Biuro, Biuro, Biuro...
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Aeroby, rower, spacer
Odżywianie: Wcześniej - smacznie ale niekoniecznie tłusto; obecnie - 1000 kcal
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: -
Stan zdrowia: Po astmie miałem kurację hormonalną; w czasie ataku astmy w 2 tygodnie poleciało mi ... 18 kg!!! Następnie w ciągu 3 lat - waga pomimo wysiłku wzrosła do 105 kg
Preferowane formy aktywności fizycznej: Nie wiem
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Dyma Burn Extreme i coś jeszcze - nie pamiętam
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Tak, jak najskuteczniejszych
Stosowane wcześniej diety: Dieta z zupką selerową; odstawiłem też ostatnio ziemniaki i pieczywo... mizerne zabiegi odchudzające, ale na tyle mnie stać w ramach zajęć codziennych.